Ελλάδα

Βόλος: Στη φυλακή ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΑΡΗ, Παναγιώτης Λιαδέλης

Θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την Πέμπτη, για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης -  Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Parallaxi
βόλος-στη-φυλακή-ο-πρώην-μπασκετμπολί-1070835
Parallaxi

Κρατούμενος στο Βόλο θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί, ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας, Παναγιώτης Λιαδέλης, ο οποίος συνελήφθη στο Βόλο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το iEidiseis επικοινώνησε με τον δικηγόρο του κ. Λιαδέλη, Γιάννη Καραγκιώζο, ο οποίος σημειώνει ότι ο πελάτης του αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες: «Δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα του αποδίδονται. Αρνείται τις κατηγορίες και έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Όσον αφορά τη σχέση του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα με το νυχτερινό κέντρο από το οποίο ξεκίνησε ο καυγάς που οδήγησε στο περιστατικό εκτός μαγαζιού, ο κ. Καραγκιώζος εξηγεί ότι «πρόκειται για ένα κατάστημα-κόσμημα για το Βόλο, ενώ να τονίσουμε ότι δεν έγινε κάτι αξιόποινο στο εσωτερικό του. Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Λιαδέλης δεν είναι ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Εργάζεται εκεί ως υπεύθυνος. Είναι ένας άνθρωπος λαοφιλής και όλοι θα ήθελαν να τον έχουν στο μαγαζί τους».

Κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση είναι και ο γιος του κ. Λιαδέλη, με τον δικηγόρο να σημειώνει ότι «το παιδί δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν και θα αποδειχτεί». Ο πρώην μπασκετμπολίστας πέρασε χθες Δευτέρα, όπως και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, το κατώφλι του Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στον Ανακριτή. Μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. στο Βόλο.

Όσον αφορά στο χρονικό του περιστατικού -σύμφωνα με την Αστυνομία- έχει ως εξής: Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν δύο θαμώνες (ηλικίας 24 και 27 ετών) που βρίσκονταν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλίας διαπληκτίστηκαν με άλλο θαμώνα του μαγαζιού. Υπάλληλοι του καταστήματος πήραν θέση υπέρ του τελευταίου θαμώνα και τότε ο 24χρονος και ο 27χρονος βγήκαν έξω από το κέντρο διασκέδασης.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος και ο 27χρονος φέρονται να πυροβόλησαν εφτά φορές στον αέρα με πιστόλι και να τράπηκαν σε φυγή. Οι άνθρωποι του νυχτερινού κέντρου, ωστόσο, τους ακολούθησαν, με αποτέλεσμα ο 24χρονος και ο 27χρονος να κατευθυνθούν προς το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλίας για να προστατευτούν από τα άτομα του μαγαζιού που τους καταδίωκαν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να ανέφερε ότι ανάμεσα στα άτομα που τον ξυλοκόπησαν ήταν ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο που καταδίωξε τον ίδιο και το φίλο του.

Συνολικά η Αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις για το περιστατικό, ενώ έξω από το κλαμπ βρέθηκαν επτά κάλυκες.

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα