Ελλάδα

Βόλος: Στη “μαύρη αγορά” το νερό, πουλάνε 5 ευρώ την εξάδα

"Ουρές” για ένα μπουκάλι

Parallaxi
βόλος-στη-μαύρη-αγορά-το-νερό-πουλά-1053219
Parallaxi

Ατελείωτες ουρές σχηματίζουν πολίτες έξω από τα συνοικιακά μίνι μάρκετ για ένα μπουκάλι νερό καθώς από τις βρύσες δεν τρέχει σταγόνα, για δεύτερο 24ωρο.

Η αγορά είναι κλειστή και τα συνοικιακά παντοπωλεία δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες, μιας και τα αποθέματα εξαντλήθηκαν. Ο κόσμος σχηματίζει ουρες για να προμηθευτεί νερό και τα αποθέματα έχουν εξαντληθεί γιατί δεν υπάρχει τροφοδοσία της πόλης.

Η κατάσταση με την έλλειψη νερού και ρεύματος είναι εκτός ελέγχου καθώς χιλιάδες νοικοκυριά δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε για τα στοιχειώδη. Οι καταγγελίες από πολίτες για αισχροκέρδεια που ξεπερνά κάθε όριο , πέφτουν “βροχή” στα κοινωνικά δίκτυα .

Οι πολίτες αναφέρουν πως αγοράζουν την εξάδα 4,5 ή 5 ευρώ. Η εξάδα πωλείται κατά μέσο όρο στο 1,68 ευρώ στα μάρκετ και σε δύο μίνι μάρκετ  του Βόλου που κάνουν και ντελίβερι καφέδες πωλούνται 5 ευρώ. Τα στοιχεία των καταστημάτων είναι στη διάθεση των υπηρεσιών, εάν ενδιαφερθούν να τα ζητήσουν.

*Η φωτο αφορά τις ουρές πολιτών έξω από μίνι μάρκετ και οχι τα καταστήματα που εντοπίστηκαν να πουλάνε 5 ευρώ την εξάδα.

Πηγή gegonota.news

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα