Ελλάδα

Βουλή: Ο Μαρκόπουλος είπε όχι σε εξώδικο επιζήσασας των Τεμπών που ζητά να κληθούν μάρτυρες

Σύμφωνα με την Ευδοκία Τσαγκλή, δεν της επέτρεψαν να μπει στη Βουλή ώστε να το παραδώσει στον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής.

Parallaxi
βουλή-ο-μαρκόπουλος-είπε-όχι-σε-εξώδικ-1122704
Parallaxi

Εξώδικο προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, το οποίο ο Δημήτρης Μαρκόπουλος φέρεται να αρνήθηκε να παραλάβει στη Βουλή, απέστειλε η Ευδοκία Τσαγκλή, επιβάτης του δεύτερου βαγονιού του Intercity 62.

Στο εξώδικο, η Ευδοκία Τσαγκλή ζητά να κληθούν μάρτυρες στην Εξεταστική και να μην διακόψει τις εργασίες της. Υπενθυμίζεται πως σήμερα (20/2) αποχώρησαν από την επιτροπή κόμματα της Αντιπολίτευσης διαμαρτυρόμενα για συγκάλυψη, διότι δεν γίνεται κλήση σε άλλους μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, η κ. Τσαγκλή ζητά την κλήση του Χρήστου Τριαντόπουλου «ο οποίος βρισκόταν διαρκώς μετά το συμβάν στην Λάρισα και γνωρίζει ποιος και γιατί αποφάσισε την συγκεκριμένη επιχείρηση αλλοίωσης στοιχείων».

Ακόμη ζητά να διωχθούν για ψευδορκία οι κ.κ. Καραμανλής, Τερεζάκης, Καραβάκης, Πατέρας και η κα Τσιαπαρίγου.

Σύμφωνα με την Ευδοκία Τσαγκλή, ο «δικαστικός επιμελητής παρεμποδίστηκε να μπει στη Βουλή ώστε να παραδώσει το παρόν εξώδικο στον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής, κ. Μαρκόπουλο, ώστε να διαβιβαστεί και σε όλα τα μέλη. Ήμουν παρούσα. Ο άνθρωπος περίμενε δυο ώρες και τελικά δεν τον άφησαν να μπει ναι να ασκήσει το λειτούργημα του. Πραγματικά είμαι ευγνώμων που υπάρχει το Ίντερνετ και λίγοι γενναίοι δημοσιογράφοι».

πηγή reader.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα