Ελλάδα

Βρέθηκαν τα 3 ανήλικα αδέλφια που είχαν εξαφανιστεί στη Ρόδο

Συνελήφθη η μητέρα τους.

Parallaxi
βρέθηκαν-τα-3-ανήλικα-αδέλφια-που-είχαν-932318
Parallaxi

Τέλος έλαβε η περιπέτεια με τα τρία ανήλικα αδέλφια που είχαν εξαφανιστεί στη Ρόδο. Η μητέρα των παιδιών συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για τη 13χρονη Τσαμπίκα Δ., τον 9χρονο Τσαμπίκο Σ. και την 7χρονη Σταυρούλα Σ. Τα τρία ανήλικα παιδιά που είχαν εξαφανιστεί, βρέθηκαν κοντά στον καταυλισμό του Κορακόνερου. Η μητέρα τους συνελήφθη, ενώ για τα παιδιά, τα οποία αναζητούσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω σχετικών ανακοινώσεων, έχουν ήδη κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες προκειμένου να επιληφθεί η Πρόνοια.

Υπενθυμίζεται ότι και τα τρία παιδιά, διέμεναν με εισαγγελική διάταξη, στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού στη Ρόδο, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα. Η μητέρα τους που ήταν καταζητούμενη με ένταλμα σύλληψης, έφτασε πρόσφατα στο νησί.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, με τη μητέρα τους είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία και πλέον αναμένεται να εξηγήσει αν ήταν εκείνη που τα πήρε.

Η εξαφάνισή τους έγινε αντιληπτή στις 14:25 την 13η Νοεμβρίου 2023, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι τα ανήλικα αδέλφια πήραν μαζί τους προσωπικά τους αντικείμενα. Στις 14 Νοεμβρίου ενημερώθηκαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και οι αστυνομικοί του ΑΤ Αερολιμένα Ρόδου, ενώ έρευνες διενεργούσε το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών του νησιού.

*Με πληροφορίες από dimokratiki

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα