Ελλάδα

Ξάνθη: Ακαριαίος ο θάνατος του 6χρονου κοριτσιού

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Parallaxi
ξάνθη-ακαριαίος-ο-θάνατος-του-6χρονου-κ-382826
Parallaxi

«Ακαριαίος θάνατος με αιτία τις βαρύτατες καρανιοεγκεφαλικές κακώσεις». Έτσι περιγράφει ο ιατροδικαστής Νίκος Καφνίδης την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στην Ξάνθη, όπου κοριτσάκι μόλις έξι ετών έχασε τη ζωή του από τοιχίο, την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Η τραγωδία στο χωριό Δροσερό Ξάνθης συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, με το κοριτσάκι να βρίσκεται στην αυλή και να χάνει τη ζωή του εντελώς ξαφνικά όταν το τοιχίο που χώριζε το σπίτι της με τον διπλανό κήπο υποχώρησε και τσιμεντόλιθος έπεσε με δύναμη πάνω της.

Μάρτυρας του τραγικού συμβάντος ήταν ο παππούς του παιδιού ο οποίος έντρομος φώναξε τους γονείς της εξάχρονης, οι οποίοι την μετέφεραν το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Τι λέει ο ιατροδικαστής για την τραγωδία

Ο Ιατροδικαστής μίλησε στο Star για την τραγική υπόθεση και ξεκαθάρισε ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. «Ήταν απίθανο περιστατικό. Αποκλείστηκε αμέσως η εγκληματική ενέργεια. Αποκόλλησε ένα κομμάτι μαζί με τσιμεντόλιθο, ήταν ολόκληρο κομμάτι. Αιτία θανάτου είναι οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ακαριαίος θάνατος εκεί επί τοπου», δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Η αστυνομία διερευνά τώρα πώς υποχώρησε το τοιχίο καταπλακώνοντας τη μικρούλα που έπαιζε αμέριμνη.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα