Ελλάδα

Ζάκυνθος: 64χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού

Νοσηλεύεται μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Parallaxi
ζάκυνθος-64χρονη-κατήγγειλε-απόπειρα-β-932447
Parallaxi

Άγρια σεξουαλική επίθεση κατήγγειλε μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύεται μια 64χρονη γυναίκα απο την Αλβανία.

Η γυναίκα, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την Τρίτη 19/9 στη περιοχή Άνω Γερακαρι και είχε μηνύσει τον 65χρονο Αλβανό για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση , είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες .

Ωστόσο την επόμενη ημέρα, 20/9, προχώρησε σε νέα καταγγελία αναφέροντας πως ο 65χρονος, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς, είχε προσπαθήσει και να τη βιάσει.

Όπως φέρεται να υποστήριξε το θύμα , ο φερόμενος δράστης δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη , καθώς είχε γίνει αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη και έτσι είχε τραπεί σε φυγή.

Η γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως δεν είχε καταγγείλει από την αρχή την απόπειρα βιασμού της, καθώς κατά την διάρκεια της κατάθεσής της από το θάλαμο όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο , έξω από αυτόν βρισκόταν συγγενικό της πρόσωπο και για αυτόν τον λόγο ντρεπόταν.

Η 64χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου ενώ ενημερώθηκε και για επικοινωνία με το συμβουλευτικό κέντρο κακοποίησης γυναικών του νησιού.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα