Ελλάδα

Guardian για Μητσοτάκη-Είστε αρκετά άνδρας για να ποζάρετε έτσι;

Ένα καυστικό άρθρο για τις σέλφι των πολιτικών την ώρα που εμβολιάζονται με εξώφυλλο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Parallaxi
guardian-για-μητσοτάκη-είστε-αρκετά-άνδρας-γι-734927
Parallaxi

Την τιμητική του έχει ο Κ. Μητσοτάκης όπως και ο συντηρητικός Johnny Mercer και ο Γάλλος Olivier Véran που φωτογραφήθηκαν ημίγυμνοι κατά την ώρα του εμβολιασμού τους. To άρθρο που υπογράφει ο Priya Elan, fashion editor της εφημερίδας. Απαραίτητο για τη σέλφι του εμβολιασμού λέει το ανοιχτό πουκάμισο, το στήθος Βίκινγκ και το παίξιμο στο μάτι…

Είστε αρκετά άντρας για μια vaxxie (η ημίγυμνη selfie εμβολιασμού); Αυτή είναι η ερώτηση που γεννήθηκε όταν είδαμε έναν πλήθος πολιτικών να ποζάρει χωρίς πουκάμισο καθώς εμβολιάζονται με το εμβόλιο ενάντια στον Covid19. Από τότε που ο Βλαντιμίρ Πούτιν μοιράστηκε αυτές τις τόπλες φωτογραφίες διακοπών σπάζοντας κλαδιά με την απλή δύναμη των ποδιών του, δεν υπήρξαν τόσο παράξενα οικείες τέτοιου τύπου εικόνες με εκείνους που μας κυβερνούν.

Υπάρχουν κανόνες για το vaxxie: πρέπει να δείχνεις το δασύτριχο στήθος, σε επίπεδο Βίκινγκ, πρέπει να αφήσετε το πουκάμισό σας να κρέμεται όπως ο Morrissey στην πρώτη του εμφάνιση στο Top of The Pops και πρέπει να κόψετε μια ευθεία στην κάμερα που να σας δείχνει σαν τον  Κλούνει στην εποχή του George Ross. Η λάμψη στα μάτια σας θα πρέπει να καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται καθόλου να αγωνιάτε όταν πλησιάσει η βελόνα.

Τον Ιανουάριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, μας έδειξε πώς να το κάνουμε με την αποφασιστικότητα του Κιρκ Ντάγκλας στον Σπάρτακο. Μασκοφόρος και φορώντας ένα ασημένιο μενταγιόν, που σίγουρα αγόρασε στην αγορά του Κάμνπτεν το 1993, ο Μητσοτάκης είχε άνετα ανοιχτό το μπλε πουκάμισο μπλε που αποκάλυψε έναν μη απολογητικό ”κήπο” στο στήθος – και το πάνω μέρος του σώματος που έχει δει σαφώς τα οφέλη του HITT για όποιον είναι ο Έλληνας Joe Wicks.

Στο ίδιο άρθρο παρακάτω ο Gaurdian υπενθυμίζει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετώπισε πρόβλημα πριν λίγο καιρό όταν έσπασε το locddown  για να πάει στην Πάρνηθα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα