Ελλάδα

Γυναικοκτονία- Νίκαια: Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα- Οι μαρτυρίες για ενδοοικογενειακή βία

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Νίκαια.

Parallaxi
γυναικοκτονία-νίκαια-τα-πρώτα-ιατροδ-963731
Parallaxi

Eικόνα: Glomex

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση γυναικοκτονίας στη Νίκαια. Τα στοιχεία μαρτυρούν την ύπαρξη ιστορικού ενδοοικογενειακής βίας.

Κατά τις πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, είχε χτυπήσει αρκετές φορές τη σύζυγό του πριν φτάσει στη δολοφονία της σήμερα τα ξημερώματα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ίδιος τα ξημερώματα, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου στη Νίκαια, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, δολοφόνησε τη σύζυγό του και στην συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης στόματος και μύτης, εκχυμώσεις συμβατές με δάχτυλα στην τραχηλική χώρα και εκχύμωση άνω βλεφάρου αριστερού ματιού.

Εξετάζεται αν ο 50χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή ψυχιατρικά προβλήματα, αφού φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ιδρύματα, με τελευταία φορά τον Μάιο του 2022, στο Δαφνί.

Γείτονες σε καταθέσεις τους λένε ότι υπήρχαν στο παρελθόν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα στο ζευγάρι υπογραμμίζοντας ότι και οι ίδιοι είχαν καλέσει παλιότερα την αστυνομία.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2017 και το 2019 μετά από κλήσεις που έκαναν λόγο για βίαιη συμπεριφορά.

Mε πληροφορίες από iefimerida

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα