Ελλάδα

Η Αγγελική Αδαμοπούλου από το ΜεΡΑ25, στον ΣΥΡΙΖΑ

Είχε αποχωρήσει από το κόμμα Βαρουβάκη τον Μάιο – Την καλωσόρισε ο Τσίπρας

Parallaxi
η-αγγελική-αδαμοπούλου-από-το-μερα25-στ-950975
Parallaxi

Για απεμπόληση του αντιμνημονιακού της παρελθόντος κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας την προσχώρηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ επισημαίνει ότι οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησής της από το ΜέΡΑ25 τον περασμένο Μάρτιο ήταν η προσωπική της πολιτική «κωλοτούμπα». για να συνταχθεί με ένα συστημικό κόμμα όπως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Καλή τύχη στο νέο της συστημικό κόμμα

«Όπως είχαμε εξ’ αρχής επισημάνει, οι πραγματικοί λόγοι αποχώρησης της κ. Αδαμοπούλου, ήταν η προσωπική της πολιτική «κωλοτούμπα» για να συνταχθεί με τον μετρ του είδους και να απεμπολήσει κι αυτή το αντιμνημονιακό της παρελθόν. Της ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο της συστημικό κόμμα» δήλωσε ο εκπροσώπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου προσχώρησε σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε αποχωρήσει από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη τον περασμένο Μάρτιο ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή της με επιστολή που είχε αποστείλει στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

«Καλωσόρισες Αγγελική»

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την προσχώρηση στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της κας Αδαμοπούλου. Μετά τη συνάντηση που είχε μαζί της ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο facebook την καλωσόρισε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Αγγελική Αδαμοπούλου συστρατεύεται στην κοινή μας προσπάθεια να φέρουμε μια ώρα αρχύτερα την πολιτική αλλαγή και τη δικαιοσύνη παντού. Καλωσόρισες, Αγγελική, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα