Ελλάδα

Η κακοκαιρία εξαφάνισε την παραλία Μπούκα

Τα μανιασμένα κύματα ξέβρασαν τεράστιους όγκους βράχων και την εξαφά­νισαν από προσώπου γης.

Parallaxi
η-κακοκαιρία-εξαφάνισε-την-παραλία-μπ-965007
Parallaxi

Η παραλία στη Λάρισα που τα καλοκαίρια γεμίζει καθημερινά από ντόπιους και τουρίστες, έγινε αγνώριστη. Η σύγκριση του πριν και του μετά είναι αποκαλυπτική.

Η παραλία έχει τα καλοκαίρια φανατικούς επισκέπτες από τη Λάρισα και όχι μόνο. Τα κρυστάλλινα νερά σε συνδυασμό με τη θέα στο Αιγαίο φέρνουν όλο και περισσότερους ανθρώπους τα τελευταία χρόνια, κάθε ηλικίας που περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους. Πλέον οι εικόνες στο σημείο δεν θυμίζουν σε τίποτα, αυτές που έχουν στο μυαλό τους ορισμένοι. Οι ισχυροί άνεμοι έριξαν βράχια στην ακτή και την «εξαφάνισαν» όπως δείχνει η σύγκριση των φωτογραφιών.

Αγνώριστη σήμερα η περίφημη παραλία «Μπούκα» της Βελίκας στη Λάρισα. Τα μανιασμένα κύματα ξέβρασαν τεράστιους όγκους βράχων και την εξαφά­νισαν από προσώπου γης.

Η θάλασσα έδειξε για άλλη μια φορά τι μπορεί να κάνει όταν αγριεύει. Η εικόνα της πανέμορφης το καλοκαίρι ακτής, έγινε αγνώριστη ακόμα και για τους λάτρεις της.

Οι παλαιότεροι, όμως, στην περιοχή, τονίζουν πως τα κύματα τη χάλασαν, τα κύματα γρήγορα θα τη ξαναφτιάξουν. Δείτε τη σύγκριση του πριν και του μετά, στις εικόνες του choraagia.gr.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα