Ελλάδα

Ηχηρή δυσαρέσκεια απέναντι στη διοίκηση Ζέρβα

Καταψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα που πρότεινε για το 2022 - Η ανακοίνωση της παράταξης ''Θεσσαλονίκη Μαζί''

Parallaxi
ηχηρή-δυσαρέσκεια-απέναντι-στη-διοίκ-833880
Parallaxi
ΠΗΓΗ: SOOC

Στο πεδίο των τεχνικών έργων φαίνεται πως αποτυπώνεται η αποτυχία μα και η καταδίκη της συνολικής πορείας της Διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μετά και το μεγάλο φιάσκο της Πλατείας Ελευθερίας, που περιστοιχίστηκε από λαμαρίνες ως υπαίθριο πάρκινγκ για να παραδοθεί ως πάρκο αν όχι μνήμης -έστω πρασίνου- και τελικά ξαναδίνεται στους κατοίκους και πάλι ως υπαίθριο πάρκινγκ. Αυτή η δίχως λόγο καθυστέρηση και ο εμπαιγμός διάρκειας 5 χρόνων έχουν προκαλέσει οργή στον κόσμο της Θεσσαλονίκης τόσο σε επίπεδο τοπικών θεσμών, όσο και σε αυτό της κοινωνίας των πολιτών.

Η ανακοίνωση της παράταξης ”Θεσσαλονίκη Μαζί” :

Δεινή ήττα υπέστη ο κ.Ζέρβας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο οποίο συζητήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα που πρότεινε για το 2022.

Μετά από μια αποκαλυπτική συζήτηση, έγινε ξεκάθαρο, ότι όλα τα σημαντικά έργα για την πόλη, τα οποία είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη Διοίκηση, έχουν βαλτώσει, ή προχωρούν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Τα νέα έργα που εξαγγέλλει συχνά ο κύριος Ζέρβας στα ΜΜΕ, δεν περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα, ή εγγράφονται απλώς χωρίς καμία προοπτική υλοποίησης.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα εικονικό Τεχνικό Πρόγραμμα, το οποίο δε δίνει καμία αναπτυξιακή πνοή στη Θεσσαλονίκη και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Θεσσαλονικέων.

Εύλογα καταψηφίστηκε με 19 αρνητικές ψήφους, έναντι 18 θετικών.

Στην πραγματικότητα καταδικάστηκε η συνολική πορεία της Διοίκησης Ζέρβα και η μέχρι τώρα θητεία του, ως μια χαμένη διετία για την πόλη και τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα