Top

Αντιδρά η ΕΣΗΕΑ στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Τι λέει η ΕΣΗΕΑ για το σποτ.

Parallaxi
αντιδρά-η-εσηεα-στο-νέο-σποτ-του-συριζα-614292
Parallaxi

σποτ ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσε στα ΜΜΕ και το οποίο δημοσιοποιήθηκε χθες.

Υπενθυμίζεται ότι, στο σποτ που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του κόμματος στο Youtube, «παρουσιάστρια» που φαίνεται στο βίντεο κάθε φορά που κάνει λόγο στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη πέφτουν χαρτονομίσματα.

Μάλιστα, τα ποσά αυξάνονται όσο μιλάει με μεγαλύτερη θέρμη για τον πρωθυπουργό.

Δείτε παρακάτω το σποτ:

Mε επιστολή της η ΕΣΗΕΑ στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, διαμαρτυρήθηκε για το εν λόγω βίντεο.

«Στηλιτεύει τον απαράδεκτο διασυρμό συλλήβδην του δημοσιογραφικού κόσμου μέσω του προκλητικού video που δημοσιεύσατε στο βωμό της πολιτικής αντιπαράθεσης και της αντιπολιτευτικής τακτικής». «Η ΕΣΗΕΑ διαχρονικά και σταθερά ζητεί διαφάνεια και ισοτιμία σε οποιαδήποτε διαδικασία σχετίζεται, άμεσα ή έμμεσα, με οικονομική ενίσχυση των ΜΜΕ», αναφέρεται στην επιστολή.

«Σας υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι με επιστολή μας μέσα στον Μάιο σας απευθύναμε, όπως και σε όλα τα κόμματα, πρόσκληση για συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε το φλέγον ζήτημα της ενίσχυσης του έντυπου Τύπου και τα κριτήρια που θα τη διέπουν. Δυστυχώς, δεν ανταποκριθήκατε. Αντίθετα, επιλέγετε να επιτίθεστε στο σύνολο των δημοσιογράφων που στην πλειονότητά τους εργάζονται -όσοι έχουν ακόμη δουλειά- κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς εργασιακές και μισθολογικές συνθήκες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα