Ελλάδα

Ηλιούπολη: Βίντεο από ένοπλη ληστεία ανηλίκων σε φαρμακείο

Συνελήφθησαν οι δύο δράστες

Parallaxi
ηλιούπολη-βίντεο-από-ένοπλη-ληστεία-α-984545
Parallaxi

Χειροπέδες σε δύο ανηλίκους πέρασε η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (13/3) για ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Μάκης Συνοδινός, λίγο μετά τις 19:00, δύο 17χρονοι, με την απειλή όπλου και φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε φαρμακείο στην Ηλιούπολη και αφού απείλησαν την φαρμακοποιό, έκλεψαν χρήματα.

Από τις αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ στην ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν οκτώ άτομα, ενώ ο φαρμακοποιός που κλήθηκε να αναγνωρίσει ανάμεσα τους τους δράστες αναγνώρισε τον έναν. Ο ανήλικος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τοπικό ΑΤ, ενώ αργά το βράδυ μετέβη αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ο δεύτερος δράστης 17 ετων, ο οποίος παραδόθηκε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία, οι δύο δράστες -με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους- μπαίνουν στο φαρμακείο, με τον έναν να απειλεί με όπλο τη φαρμακοποιό. Την ίδια ώρα, ο δεύτερος φαίνεται πως έχει τον ρόλο του τσιλιαδόρου, καθώς κάνει βόλτα στο φαρμακείο, ώστε να εντοπίσει αν υπάρχουν άλλα άτομα μέσα. Η φαρμακοποιός του δίνει τα χρήματα, αλλά ο 17χρονος βάζει το χέρι μέσα στην ταμειακή μηχανή για να τα πάρει όλα και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή μαζί με τον συνεργό του.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα