Ινδία: Serial killer σκότωνε οδηγούς ταξί και τους πετούσε στους κροκόδειλους

Ο δράστης παραδέχθηκε ότι είχε δολοφονήσει περισσότερους από 50 οδηγούς ταξί.

Parallaxi
ινδία-serial-killer-σκότωνε-οδηγούς-ταξί-και-τους-634495
Parallaxi
Εικόνα: Twitter

Ένας Ινδός serial killer παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει περισσότερους από 50 οδηγούς ταξί, των οποίων τα πτώματα πέταξε σε κανάλι με κροκόδειλο. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία αφού διέφυγε, πρώτα, σε άλλο κράτος, ενώ ήταν ελεύθερος από τη φυλακή με απαλλαγή.

Μεταξύ 2002 και 2004, ο Devender Sharma καταδικάστηκε για δολοφονία έως και επτά οδηγών ταξί και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στη Jaipur, μια πόλη στη βόρεια πολιτεία του Rajasthan.

Αφού πέρασε 16 χρόνια στη φυλακή, ο 62χρονος έλαβε σύντομη απαλλαγή τον Ιανουάριο. Αλλά όταν πέρασαν οι 20 μέρες του στο εξωτερικό, ο Sharma δεν επέστρεψε στη φυλακή, σύμφωνα με τις ινδικές αστυνομικές αρχές.

Την Τετάρτη, περίπου έξι μήνες μετά την εξαφάνισή του, η ινδική αστυνομία συνέλαβε τον Sharma στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Δελχί, όπου ζούσε με μια χήρα, που είχε παντρευτεί από την αποφυλάκιση.

Όταν ρωτήθηκε, ο Sharma ομολόγησε ότι είχε παραβεί τους όρους απαλλαγής του και δεν σχεδίαζε να επιστρέψει στη φυλακή, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο τύπου του Δέλχι. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, ο Sharma έδωσε ακριβείς λεπτομέρειες για το ποινικό του παρελθόν.

Ο Sharma αποφοίτησε με πτυχίο παραδοσιακής ινδικής ιατρικής και διεύθυνε μια κλινική σε νοσοκομείο στο Rajasthan για 11 χρόνια, ξεκινώντας το 1984, σύμφωνα με την αστυνομία. Αφού έχασε χρήματα από μια απάτη, συμμετείχε σε ένα σχέδιο πώλησης πλαστών δοχείων αερίου. Στη συνέχεια συμμετείχε σε ένα σχέδιο που αφορούσε παράνομες μεταμοσχεύσεις νεφρών και συνελήφθη το 2004 για την υπόθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία, παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε περισσότερες από 125 τέτοιες μεταμοσχεύσεις, με τον καθένα να κερδίζει μεταξύ 6,680 και 9,350 δολάρια.

Ο Sharma είπε στην αστυνομία ότι αυτός και άλλοι εργάστηκαν σε ένα άλλο σχέδιο στη βόρεια πολιτεία του Uttar Pradesh. Πλήρωσαν ταξί και στη συνέχεια σκότωσαν τους οδηγούς σε απομονωμένα μέρη και έριξαν τα πτώματα των οδηγών σε ένα κανάλι με κροκόδειλους, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ανάκτησης των λειψάνων.

Μετά την ρίψη των πτωμάτων, ο Sharma πούλησε τα ταξί, είτε ολόκληρα είτε τμήματα του αυτοκινήτου και έβγαλε περίπου 270 δολάρια για κάθε όχημα.

Ο Sharma τελικά ομολόγησε ότι ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τη δολοφονία περισσότερων από 50 οδηγών ταξί. Ωστόσο, έχει καταδικαστεί μόνο για μερικές από αυτές τις δολοφονίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το 2008, ο Sharma είχε συλληφθεί από την αστυνομία, όταν είχε σκοτώσει ξανά έναν οδηγό.

Πηγή: CNN

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα