Ελλάδα

Ηράκλειο: Mαχαίρωσε τη σύντροφό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Το θύμα μετά τις μαχαιριές έτρεξε στους γείτονες.

Parallaxi
ηράκλειο-mαχαίρωσε-τη-σύντροφό-του-και-906885
Parallaxi

Tραγικό περιστατικό στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Άνδρας 35 ετών αργά το βράδυ της Κυριακής (5/5) μαχαίρωσε την 30χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το ίδιο μαχαίρι, στην οδό Εργάνους του Ηρακλείου.

Η γυναίκα μετά τις μαχαιριές έτρεξε στους γείτονες

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου ο άνδρας κατάφερε αρκετά χτυπήματα με μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο 35χρονος

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Παράλληλα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα