Ελλάδα

Ηράκλειο: Nεκρός εντοπίστηκε ο κολυμβητής που αγνοείτο

Σήμερα το πρωί.

Parallaxi
ηράκλειο-nεκρός-εντοπίστηκε-ο-κολυμβη-349912
Parallaxi

Επιχείρηση διάσωσης οκτώ ατόμων που επέβαιναν σε ταχύπλοο σκάφος στήθηκε, χθες βράδυ, στη θαλάσσια περιοχή της Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική. Το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο λόγω έλλειψης καυσίμων, σύμφωνα με το λιμενικό σώμα. Στο περιστατικό κλήθηκε να συνδράμει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με το διασωστικο σκάφος Rescue 3. Η επιχείρηση, σύμφωνα με την ΕΟΔ, ολοκληρώθηκε υπό εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες στις 01:30 τα ξημερώματα με τη διάσωση και των 8 ατόμων σε συνεργασία με το λιμενικό σώμα και το ΕΚΑΒ. Πηγή: https://www.voria.gr/article/epichirisi-diasosis-okto-epivenonton-se-tachiploo-sti-chalkidiki

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, ο αλλοδαπός που αγνοούνταν στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον λιμενικό σταθμό Λινοπεράματος, πρόκειται για αλλοδαπό τουρίστα που ήταν κωφάλαλος.

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε χθες από τα θαλάσσια ρεύματα λόγω της ταραχώδους θάλασσας, και παρά τις προσπάθειες του ναυαγοσώστη, χάθηκε στα ανοιχτά. Μέχρι αργά το βράδυ, παρά τις προσπάθειες εντοπισμού του από λιμενικούς, δύτες αλλά και ιδιώτες, δεν είχε καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

Σήμερα το πρωί, η σορός του αλλοδαπού τουρίστα εθεάθη να επιπλέει στα αβαθή της ίδιας περιοχής, από όπου και ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νάουσα: Τέλος στην περιπέτεια 19 εκδρομέων που χάθηκαν

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα