Διεθνή

Joker 2: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ σε στιγμιότυπο από τη νέα ταινία

Ο ρόλος που θα υποδυθεί η δημοφιλής τραγουδίστρια

Parallaxi
joker-2-lady-gaga-και-χοακίν-φίνιξ-σε-στιγμιότυπο-απ-974025
Parallaxi

Το σίκουελ του «Joker» είναι γεγονός και ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο που του χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο.

Μάλιστα, στο Joker 2 δεν θα είναι το μοναδικό μεγάλο όνομα καθώς μαζί του θα εμφανιστεί και η pop τραγουδίστρια Lady Gaga.

Μετά το βάπτισμα του πυρός που πήρε με τον ρόλο της στο «A star is born», η εκκεντρική περσόνα θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία υποδυόμενη την «Χάρλεϊ Κουίν».

Η Lady Gaga ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της ταινίας που θα ονομάζεται «Joker: Folie à Deux».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Σε αυτή, απεικονίζεται η ίδια με τον Χοακίν Φίνιξ, και οι δύο με κόκκινο κραγιόν και αγκαλιασμένοι.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει για μία ακόμα φορά ο Todd Phillips που υπογράφει και το σενάριο με τον Scott Silver. Ο σκηνοθέτης ανάρτησε την ίδια φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Ευτυχισμένος Άγιος Βαλεντίνος».

Η συμμετοχή της Lady Gaga επιβεβαιώθηκε τον Αύγουστο ενώ το καστ της νέας ταινίας συμπληρώνουν οι Catherine Keener, Brendan Gleeson και Zazie Beetz.

Η ταινία, που περιγράφεται ως μιούζικαλ θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.

Η πρώτη ταινία Joker ήταν εισπρακτική επιτυχία το 2019, με 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ο Χοακίν Φίνιξ απέσπασε το Όσκαρ Α΄ Aνδρικού ρόλου για την συγκλονιστική του ερμηνεία.

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα