Top

Κ. Αρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση

Όσα είπε ο ηθοποιός σε τηλεοπτικό σταθμό μετά τις καταγγελίες.

Parallaxi
κ-αρζόγλου-για-κιμούλη-μου-είχε-κάνει-717242
Parallaxi

Για τη συνεργασία του με τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη, μίλησε με τη σειρά του σήμερα ο Κώστας Αρζόγλου, με αφορμή τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα και άλλων ηθοποιών.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε λόγο για ανυπόφορη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας.

«Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση» στη παράσταση «Ζητείται τενόρος», είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Αρζόγλου.

«Να ξανασυστηθούμε στο θέατρο αν λείψει αυτός ο κορωνοϊός. Νομίζω ότι δεν μπορεί κανείς να βρει το δίκιο του, με τίποτα. Αυτά για τα οποία έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμα και μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας, είναι θέμα «αέρα […] Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Πραγματικά. Όχι μόνο επειδή παρατράβαγε τις σκηνές του με άλλους συναδέλφους – ας μιλήσουν εκείνοι καλύτεροι που ήταν στην παράσταση αυτή. Επί μία σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα, πήγαινα στο θέατρο σα να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα» είπε σήμερα ο ηθοποιός.

«Δεν μιλιόμασταν επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια», συμπλήρωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Μαριάννα Τουμασάτου για Κιμούλη- Σπυρόπουλο: «Τα ξέρω δυστυχώς πολλά χρόνια»

«Στη σκηνή […] έκανε τις σκηνές του πολύ μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο. Ένα μικρό παράδειγμα, σε αμερικάνικο έργο έβαζε ποντιακά ανέκδοτα, φοβερά πράγματα τα οποία κρατούσαν και δέκα λεπτά, και ένα τέταρτο. Τότε, πραγματικά δεν αντέδρασα […] Απόδειξη του τι τράβηξα τόσους μήνες, είναι ότι ο επιχειρηματίας μας παρακαλούσε να παρατείνουμε για μία εβδομάδα την παράσταση και δεν δεχόμουν.»   «Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν συνδέσει διάφορα πράγματα. Και το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο Ελεύθερο Θέατρο είχαμε κάνει ένα νούμερο μαζί. Αυτά που σας λέω αφορούν το «Ζητείται τενόρος». Ήθελε μια παράσταση πάρα πολύ ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής. Το τι τράβηξα είναι απίστευτο.»

«Ας πούμε στην υπόκλιση της πρεμιέρας όπου είναι κάτω πολύ ωραίοι άνθρωποι και πολύ σπουδαίοι, τι θα πεις εκεί που ενώ είναι μια ομαδική παράσταση, φεύγει μπροστά από την γραμμή μόνος του, και όταν πάω κι εγώ να υποκλιθώ να τρώω κι εγώ μια αγκωνιά […] Αυτή η αντίληψη του «εγώ είμαι και κανείς άλλος» είναι κάτι που κυριαρχούσε πάρα πολύ στον Γιώργο», κατέληξε ο ίδιος για την εν λόγω παράσταση.

Με πληροφορίες από Open

Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ!»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα