Ελλάδα

K. Μακεδονία: Πάνω από 8000 έλεγχοι οχημάτων και ατόμων μέσα σε 24 ώρες

Συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα.

Parallaxi
k-μακεδονία-πάνω-από-8000-έλεγχοι-οχημάτων-524025
Parallaxi

Το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 3.678 έλεγχοι οχημάτων και 4.487 έλεγχοι ατόμων.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Στόχος ήταν σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση “η πρόληψη των κλοπών και διαρρήξεων, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ο εντοπισμός φυγόποινων, η σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων και γενικότερα η αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς”.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων πραγματοποιήθηκαν 3.678 έλεγχοι οχημάτων και 4.487 έλεγχοι ατόμων.

Συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα:

4 άτομα για κλοπές, 4 άτομα για ναρκωτικά, 2 άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις και 3 άτομα για λοιπά αδικήματα.

Κατασχέθηκαν:

2 δενδρύλλια κάνναβης, 138 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, 476 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, 5 ναρκωτικά δισκία, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά και εξοπλισμός για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Επίσης στο πλαίσιο των ελέγχων, βεβαιώθηκαν 1.169 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 40 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι δράσεις αυτές, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και το επόμενο διάστημα στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα