Ελλάδα

Κ. Πάντος για σποτ για την γονιμότητα: Είναι σκληρό αλλά λέει την ωμή αλήθεια

«Το νόημα του συνεδρίου είναι αποκτήστε παιδιά και γνωρίζετε τα όρια που βάζει η φύση.»

Parallaxi
κ-πάντος-για-σποτ-για-την-γονιμότητα-ε-772425
Parallaxi

Για το γεμάτο στερεότυπα σποτ για το Συνέδριο γονιμότητας στα Ιωάννινα τοποθετήθηκε ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Πάντος. «Το σποτ είναι όντως σκληρό, αλλά έλεγε την ωμή αλήθεια. Πέρασε από ΕΣΡ για έγκριση. Το ενέκρινε πολύς κόσμος και παίζει εδώ και 10 ημέρες σε τηλεοράσεις. Δεν δημιουργήθηκε σάλος» είπε ο κ. Πάντος.

Όπως είπε, πρόκειται για βιωματικό σποτ δημοσιογράφου από το ιατρικό ρεπορτάζ, η οποία ουσιαστικά διηγείται την ιστορία της. «Το σποτ φέρνει τη γυναίκα αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα, την οποία βλέπουμε εμείς καθημερινά στο γραφείο μας» σχολίασε χαρακτηριστικά ο γυναικολόγος.

Αναφερόμενος στην ανάγκη ενημέρωσης της γυναίκας, ο κ. Πάντος σημείωσε: «Το νόημα του συνεδρίου είναι αποκτήστε παιδιά και γνωρίζετε τα όρια που βάζει η φύση. Μη νομίζουμε ότι μετά τα 40 τα πράγματα είναι τόσο εύκολα από επιστημονικής άποψης».

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της Εκκλησίας στο συνέδριο, ο γυναικολόγος σημείωσε ότι «είναι η πρώτη φορά που εκκλησιαστικοί φορείς συμμετέχουν σε επιστημονικό συνέδριο. Είναι μόνο μία από τις 15 συνεδρίες. Δεν μονοπωλούν τη συζήτηση».

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ο κ. Πάντος τόνισε ότι «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με αυτό που συνέβη. Υπάρχει πιθανότητα να το ακυρώσουμε. Ας αποφασίσει η πολιτεία να ενημερώσει τον κόσμο με όποιον τρόπο νομίζει».

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα