Ελλάδα

Κ. Ζέρβας: Η πόλη όσο μπορέσει θα γιορτάσει, αν κατακτηθεί το Κύπελλο

Οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον αποψινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Parallaxi
κ-ζέρβας-η-πόλη-όσο-μπορέσει-θα-γιορτά-762952
Parallaxi

zerbas-horz

«Ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ θυμάμαι σαν όνειρο τα πρώτα Κύπελλα. Να ευχηθώ στην ομάδα της πόλης μας να το φέρει το Κύπελλο στην πόλη», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, λίγο πριν τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ένας τελικός όπως τον περιμέναμε στο τέλος της σεζόν. Εμένα δεν μου αρέσει να μπαίνω σε άδειο γήπεδο. Προτιμώ να ακούω την χορωδία των φιλάθλων. Αλλά ο τελικός είναι τελικός μετά από λίγα χρόνια μπορεί να μην θυμάται κανείς ότι ήταν με άδειες κερκίδες», είπε ακόμη ο δήμαρχος μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Αν κατακτηθεί με το καλό το Κύπελλο, η πόλη όσο μπορέσει θα το γιορτάσει κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες βεβαία με τον κορωνοϊό. Να κάνω πάλι την έκκληση ότι μακάρι να χαρούμε αλλά να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ο κορωνοϊός, υπάρχει ο κίνδυνος, και το λέω και στους φιλάθλους, ότι αν πάρει ο ΠΑΟΚ το κύπελλο, να μην κατηγορηθούν ότι τελικά το πανηγύρισαν αλλά δεν κράτησαν τα μέτρα και έχουμε μετά επιπτώσεις στην πόλη. Η χαρά χαρά και η επιτυχία επιτυχία αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο ιός είναι δίπλα μας είναι εδώ», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα