Και για βιασμό κατηγορείται ο serial killer της Κύπρου- Κατέγραψε βίντεο

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις.

Parallaxi
και-για-βιασμό-κατηγορείται-ο-serial-killer-της-κύ-436758
Parallaxi

Στο δικαστήριο Λευκωσίας βρέθηκε ξανά σήμερα, στις 09:00 το πρωί, ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, σε σχέση με την σοκαριστική υπόθεση των δολοφονιών του, τις οποίες, μάλιστα, ομολόγησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 35χρονος κατέφθασε στο χώρο του δικαστηρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το Δικαστήριο διέταξε ξανά κράτησή του έπειτα από καταγγελία βιασμού γυναίκας από τον 35χρονο.

Πρόκειται για νέα υπόθεση βιασμού που αποκαλύπτεται αμέσως μετά από νέα μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία.   

Η συγκεκριμένη υπόθεση καταγγέλθηκε στις 30/4 στο ΤΑΕ Λευκωσίας και έχει να κάνει με βιασμό που συνέβη το 2017.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, στις 30 Απριλίου 2019 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως το 2017, στις 30/9/17 και όταν η κοπέλα ήταν 19 ετών, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.  

Ο “Ορέστης” επικοινωνούσε μαζί της για να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τον βιασμό με το κινητό του. Η 19χρονη εκμυστηρεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη σύζυγό του 35χρονου τον βιασμό.

Παρά την καταγγελία, ο 35χρονος αρνείται να παραδεχτεί την υπόθεση βιασμού της 19χρονης που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Δικαστήριο.

Μέχρι στιγμής, λήφθηκαν 350 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια. Εντοπίστηκε όχημα που είχε ο 35χρονος το 2016 και έγιναν εξετάσεις όπως αναφέρθηκε εντός του δικαστηρίου.

Ο Νίκος Μεταξάς και σήμερα εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς συνηγόρο υπεράσπισης. Η Αστυνομία αιτήθηκε από το Δικαστήριο και έλαβε την 8ημερη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αίτημα στο οποίο ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση και απάντησε: «Δεν έχω ένσταση εντιμότατη».

Με πληροφορίες από Sigmalive και εφημερίδα “Ο Πολίτης”

Διαβάστε σχετικά: Πώς θα εντοπιστούν όλα τα πτώματα του serial killer στην Κύπρο 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα