Και υπουργός του Αλέξη Τσίπρα στο σκάφος Παναγοπούλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Parallaxi
και-υπουργός-του-αλέξη-τσίπρα-στο-σκάφ-333914
Parallaxi

Ένας ακόμη υπουργός εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα είχε περάσει τις διακοπές του στο σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Η χήρα του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου παραδέχτηκε αφότου διέρρευσαν φωτογραφίες αυτή την εβδομάδα, πως στο «Odyssey» έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο, υπάρχει και δεύτερος της κυβέρνησης που απόλαυσε τη φιλοξενία, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Αυτό τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, μέσω της στήλης του, ο οποίος κάνει λόγο για πρώην υπουργό, με τον οποίο ο κύριος Τσίπρας δεν έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις.

Συγκεκριμένα κ. Παπαχρήστος γράφει: «Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη».

Μάλιστα, η εφημερίδα φιλοξενεί το θέμα στο πρωτοσέλιδο και το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες με όσους παρέλασαν από τη θαλαμηγό πέρυσι τον Αύγουστο.

Στις σχετικές αποκαλύψεις, ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί ξανά μέσα από τη στήλη του:«Έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερες των δύο φωτογραφιών εις κατοχήν τρίτων. Το ερώτημα είναι αν απεικονίζουν μόνο τον Αλέξη Τσίπρα τον Κουρασμένο Β’ η και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες, φίλους της κυρίας Παναγοπούλου, αφού σύμφωνα με τα όσα δηλώνει και η ίδια, κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μία εβδομάδα, αθόρυβα, όπου θέλει. Με το σκάφος φυσικά που βολεύει. Από κάθε άποψη και κυρίως μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των ψηφοφόρων και του πόπολου γενικά…».

«Επίσης, αντί να ψέγει η κ. Παναγοπούλου για τη διαρροή των πρωθυπουργικών φωτογραφιών διάφορους άτυχους καμαρότους ή θαλαμηπόλους που εργάζονταν στο σκάφος, αλλά τώρα πια δεν εργάζονται διότι έχουν απολυθεί από την καινούργια ιδιοκτήτρια του Odyssey, την κόρη του Περικλή Παναγόπουλου, καλόν είναι να διευρύνει τον κύκλο των ερευνών της και αλλού. Ας πούμε, υπάρχει πολιτικό πρόσωπο, με… έφεση στην συγκέντρωση στοιχείων εις βάρος των αντιπάλων του, το οποίο τις επεδείκνυε, μου ανέφεραν χθες, σε φίλους τους. Και μάλιστα πολύ πριν αυτές οι φωτογραφίες περιέλθουν στην κατοχή του Άρη Πορτοσάλτε. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι προφανώς τις φωτογραφίες δεν τις είχε ένας, ούτε αυτός ο ένας τις παρέδωσε στον συνάδελφό μου του ΣΚΑΪ. Επίσης έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερες των δύο φωτογραφιών εις κατοχήν τρίτων».

Διαβάστε σχετικά: Αστείρευτο το twitter για τις διακοπές Τσίπρα στο #κοτερο_Παναγοπουλου 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα