Ελλάδα

Καινούργιου για Κούγια: Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος

Η απάντηση της παρουσιάστριας για το «επαγγελματίας κυρία» της Μυκόνου.

Parallaxi
καινούργιου-για-κούγια-είστε-ο-τελευτ-729623
Parallaxi

Μέσω της εκπομπής της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, μέσω της οποίας μεταξύ άλλων επιτίθεται στο πρόσωπό της.

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγόρου.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου 

«Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ δεν έχω σπίτι στη Μύκονο όπως ο ίδιος, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο εκεί όπως αυτός. Απλώς τυχαίνει να έχει ο σύντροφός μου τα τελευταία χρόνια σπίτι εκεί. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο και με τις γνώσεις του αντικειμένου, εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα. Ντροπή για όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Εμένα για το ήθος μου, κύριε Κούγια, δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Εσείς είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος, εσείς και το περιβάλλον σας» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του OPEN.

Και συμπλήρωσε: «Αν λοιπόν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ήθος. Ντροπή σας, κύριε Κούγια. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο και πολύ ασχοληθήκαμε. Και έχετε και δυο παιδιά, κύριε Κούγια, ντροπή σας».

Δείτε επίσης: 

Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα