Καιρός

Καιρός: Έρχεται τριήμερο με βροχές και μπόρες

Καλές οι καιρικές οι συνθήκες το Σαββατοκύριακο – Πότε χαλάει ο καιρός.

Parallaxi
καιρός-έρχεται-τριήμερο-με-βροχές-και-1120996
Parallaxi

Από το βράδυ της Δευτέρας και κυρίως Τρίτη και Τετάρτη χαλάει ο καιρός με έντονη αστάθεια, μπόρες και βροχές. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα έχουμε και χιονοπτώσεις πάνω από τα 1600 μέτρα.

Ειδικότερα, από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε ηλιοφάνεια στα δυτικά και κεντρικά της χώρας και οι όποιες συννεφιές θα εντοπιστούν σε Εύβοια, Χαλκιδική και Κρήτη. Βροχές θα έχουμε στην κεντρική και ανατολική Εύβοια αλλά και τοπικά στην Κρήτη. Επίσης σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου θα έχουμε βροχές, ενώ το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει τους 16 βαθμούς, στα βόρεια από 8 έως 15 βαθμούς και στα νότια στους 14. Στα ανατολικά η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 με 13 βαθμούς και νοτιότερα τους 16 και στα δυτικά τους 17.

Στην Αττική, θα έχουμε συννεφιά αλλά χωρίς φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε ηλιοφάνεια και συννεφιές στην Χαλκιδική με την θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.

Την Κυριακή λίγα σύννεφα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, αλλά και στην Κρήτη. Την Δευτέρα και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε βαθμιαία αύξηση της συννεφιάς και οι βροχές σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Εύβοια, δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου θα έχουμε βροχές.

Την Τρίτη, θα έχουμε περισσότερα σύννεφα με βροχές και μπόρες και χιόνια στα βουνά της ΒΔ Ελλάδας.

Την Τετάρτη στα κεντρικά και στα νότια τμήματα της χώρας θα έχουμε βροχές και χιόνια πάνω από τα 1600 μέτρα.

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα