Top

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Μεγάλα προβλήματα σε όλη την χώρα

Βίντεο και εικόνες από διάφορα σημεία της χώρας.

Parallaxi
κακοκαιρία-διομήδης-μεγάλα-προβλή-869390
Parallaxi

Συνεχίζεται η έντονη βροχόπτωση από την κακοκαιρία “Διομήδης” με σοβαρά προβλήματα να έχουν καταγραφεί πολλά σημεία της χώρας.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές στην Κασσάνδρα

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν για περισσότερες από 5 ώρες αρκετές περιοχές στην Κασσάνδρα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που προξένησαν πολλαπλές βλάβες.

Οι ζημίες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ εντοπίζονται σε όλη την Κασσάνδρα και η ταλαιπωρία των πολιτών είναι μεγάλη, δεδομένων και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

halkidikinews

Τρίκαλα: Υπερχείλισε ο Ληθαίος ποταμός

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο Ληθαίος ποταμός υπερχείλισε μέσα στην πόλη, στο ύψος των Κουτσομυλίων, κάλυψε τις όχθες και “απειλεί” τον παρακείμενο δρόμο.

Βρίσκεται σε επιφυλακή ο μηχανισμός τόσο του Δήμου Τρικκαίων, όσο και της Π.Ε. Τρικάλων.

Στη Μακρινίτσα, επίσης, το κεντρικό πάρκιγκ κυριολεκτικά βυθίστηκε στα ορμητικά νερά με το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media να είναι αποκαλυπτικό.

Εκκενώνουν σπίτια στην Υπέρεια Φαρσάλων

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η Υπέρεια Φαρσάλων, λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ετοιμάζονται να εκκενωθούν σπίτια στον οικισμό, ενώ αν συνεχιστεί το φαινόμενο δεν αποκλείεται να ζητηθεί η εκκένωση όλου του οικισμού.

larissanet

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν οδηγό στα Φάρσαλα

Ώρες αγωνίας έζησε ένας οδηγός νωρίς το μεσημέρι στα Φάρσαλα. Κινούμενος στο δρόμο από Κρήνη προς Ευύδριο, εγκλωβίστηκε από μεγάλες ποσότητες νερού που είχαν κατακλύσει το οδόστρωμα. Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν σώο τον οδηγό.

Πηγή: larissanet.gr

Στην Κοιλάδα του δήμου Τεμπών, έπεσαν δέντρα τα οποία απομάκρυνε στη συνέχεια η Πυροσβεστική.

Βγήκε η λίμνη στη στεριά στα Γιάννενα

Θυελλώδεις άνεμοι επικρατούν από τα ξημερώματα στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων ενώ χιονοπτώσεις έχουμε και στα πολύ ορεινά.

Οι δυνατοί  άνεμοι έκαναν την λίμνη Παμβώτιδα να βγει στη στεριά ενώ έχουν προκληθεί ζημιές κυρίως στην παραλίμνια περιοχή. Κάδοι παρασύρθηκαν, κλαδιά έσπασαν ενώ ο αέρας κατέστρεψε και μεγάλες ομπρέλες από παρακείμενα καταστήματα.

Μέσα στην πόλη, η γυάλινη πόρτα ενός φαρμακείου έγινε κομμάτια ενώ ξηλώθηκαν πρόχειρες κατασκευές από κτήρια.

Πηγή: trikalavoice.gr / larissanet.gr / ipeirotika.gr / halkidikinews.gr / ertnews.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα