Ελλάδα

Κακοκαιρία- Κρήτη: Έκλεισε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Όλα τα νεότερα για τον νεκρό άνδρα και τον απεγκλωβισμό γυναίκας. 

Parallaxi
κακοκαιρία-κρήτη-έκλεισε-το-αεροδρόμ-914576
Parallaxi

Κλειστός θα παραμείνει έως το μεσημέρι ο Κρατικός Aερολιμένας Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» λόγω της έντονης κακοκαιρίας.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό έως και τις 15:00.

Η πορεία της κακοκαιρίας θα καθορίσει τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Στο μεταξύ, 8 πτήσεις με προορισμό του «Ν. Καζαντζάκης» επέστρεψαν στην Αθήνα.


Αναίσθητος ανασύρθηκε άντρας από όχημα στην Αγία Πελασγία Κρήτης – Σώα απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα από όχημα στην Λυγαριά του Ηρακλείου Κρήτης

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άντρας από το όχημα του στην περιοχή Αγίας Πελασγίας του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, που παρασύρθηκε με το όχημά του στη θάλασσα, εξαιτίας της κακοκαιρίας και των πλημμυρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή.

Παράλληλα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις απεγκλώβισαν σώα μια γυναίκα από όχημα που κατέληξε στην θάλασσα στην περιοχή Λυγαριά του Ηρακλείου Κρήτης και σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπάρχουν 9 περιπτώσεις αυτοκινήτων που έχουν παρασυρθεί και για τα οποία γίνονται έρευνες. Σημειώνεται ότι οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης έχουν τεθεί σε επιφυλακή λόγω της εκδήλωσης έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

Μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους του Λασιθίου για το επόμενο 24ωρο

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε πριν λίγο στους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου προειδοποιώντας για πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην περιοχή τους και καλώντας τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: Ενεργοποίηση 112. Πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο στην Π.Ε. Λασιθίου . Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις – Ακολουθείτε οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena».

eidopoiisi-ghia-kakokairia-1.jpg

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ/ skai.gr 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα