Ελλάδα

Καραμπόλα 50 οχημάτων στην Εγνατία Οδό: 15 τραυματίες- Διακοπή της κυκλοφορίας

Άμεση η επέμβαση της ΠΥ Κοζάνης που απεγκλώβισε 3 άτομα ενώ 15 ελαφρά τραυματισμένοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Parallaxi
καραμπόλα-50-οχημάτων-στην-εγνατία-οδό-15-891711
Parallaxi
Πηγή εικόνας: ΕΡΤ

Εν αναμονή της επαναλειτουργίας της Εγνατίας οδού, στο ρεύμα Βέροιας – Κοζάνης μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε στις 11.30 το πρωί, λίγο πριν τα διόδια Πολύμυλου, όπου ενεπλάκησαν 50 οχήματα λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσες στην περιοχή.

Άμεση ήταν η επέμβαση της ΠΥ Κοζάνης που απεγκλώβισε 3 άτομα ενώ 15 ελαφρά τραυματισμένοι έχουν μεταφερθεί στα Νοσοκομεία Κοζάνης (11), Πτολεμαΐδας (2) και Βέροιας (2). Αυτήν την ώρα ολοκληρώνονται οι καταθέσεις των οδηγών στο ανακριτικό Βέροια. Στη συνέχεια θα μετακινηθούν τα κατεστραμμένα οχήματα ώστε σ’ ένα δίωρο περίπου να καθαριστεί ο δρόμος και να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία .

Εν τω μεταξύ μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Αιανή Κοζάνης με την βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας όσοι από τους οδηγούς και συνοδηγούς επιθυμούσαν να φιλοξενηθούν, στους οποίους θα παρέχουν διαμονή και σίτιση. Οι υπόλοιποι μεταφέρονται στην Θεσσαλονίκη.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, πραγματοποιούνται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία, λόγω σύγκρουσης οχημάτων. Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο), έως τον κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Έδεσσας. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα