Ελλάδα

Καρατόμηση του άνδρα των ΜΑΤ που ξεκίνησε την επίθεση σε οπαδούς του Άρη

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε. 

Parallaxi
καρατόμηση-του-άνδρα-των-ματ-που-ξεκίν-931413
Parallaxi

Κατατομείται από την ΕΛΑΣ ο άνδρας των ΜΑΤ που ξεκίνησε την άγρια επίθεση στους οπαδούς του Άρη στο Περιστέρι έπειτα από αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζεται ότι, φίλοι του Άρη προχώρησαν σε σχετικές καταγγελίες, καθώς και ότι μετά το περιστατικό σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Από την επίθεση άλλωστε τραυματίστηκαν αρκετά άτομα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επικοινώνησε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εκφράζοντας την εναντίωσή του σε όλα όσα συνέβησαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε στον Καρυπίδη ότι έδωσε εντολή να απομακρυνθεί ο διμοιρίτης των ΜΑΤ και ότι διατάχθηκε ΕΔΕ.

Η ανακοίνωση από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό, το οποίο αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό (Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022) ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής και εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του».

Παρακάτω το βίντεο της επίθεσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα