Ελλάδα

Καρδίτσα: Επικηρύσσει με 2.000 ευρώ τους δολοφόνους των σκυλιών του

Τα πέταξαν φόλα - «Δεν ενόχλησαν κανέναν, ήταν μέρος της οικογένειας...»

Parallaxi
καρδίτσα-επικηρύσσει-με-2-000-ευρώ-τους-δο-904112
Parallaxi

Με 2.000 ευρώ επικήρυξε ένας άνδρας στην Καρδίτσα τους δράστες που έριξαν φόλες και δολοφόνησαν δύο από τα σκυλιά του.

Όπως περιέγραψε ο κ. Τάσος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο ίδιος βρήκε δολοφονημένα από φόλες δύο σκυλιά του σε κτήμα που διατηρούσε σε περιοχή της Καρδίτσας.

«Ασχολούμαι με τα ποιμενικά εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν από μικρό παιδί ερωτευμένος με αυτά τα σκυλιά. Κατάφερα με τη γυναίκα μου να αποκτήσουμε τέσσερα. Όνειρο ζωής ήταν να πάρω ένα κτήμα και να έχω τα σκυλάκια μου εκεί, να το κάνω πάρκο και για τα παιδιά μου. Εδώ και ενάμισι χρόνο κατάφερα να πάρω ένα χωράφι μακριά από τα σπίτια, για να μην ενοχλούν τα σκυλάκια».

Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν φόλες στο κτήμα, με αποτέλεσμα τα δύο σκυλάκια να βρουν φριχτό θάνατο. Ο κ. Τάσος δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν αν ο μικρός γιος του άγγιζε τις φόλες.

«Δεν είναι φύλακες τα σκυλιά μου, είναι κοινωνικοποιημένα και μεγαλωμένα στο σπίτι. Δεν έχω κάτι για να φυλάξουν τα σκυλιά… Πάρκο προσπαθούσα να κάνω. Πέταξαν φόλες μέχρι και στην είσοδο, προφανώς για να είναι σίγουροι. Έχω ένα παιδί 2,5 ετών, οποιαδήποτε στιγμή θα μπορούσε να το πάρει και να το βάλει στο στόμα του», είπε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Δεν ενόχλησαν κανένα τα σκυλάκια μου, δεν έχουν πειράξει κανέναν. Τόσα χρόνια που τα είχα στο σπίτι όλοι τα ξέρουν. Είναι ηθική η ζημιά. Τα σκυλάκια αυτά είναι μέρος της οικογένειάς μου».

Ο κ. Τάσος έχει επικηρύξει τους δράστες με 2.000 ευρώ, κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα