Επικαιρότητα

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου από συμμαθητές του σε σχολείο στου Ζωγράφου

Όσα είπαν οι γονείς του παιδιού στον ANT1.

Parallaxi
καταγγελία-για-σεξουαλική-κακοποίησ-408582
Parallaxi
Κεντρική Εικόνα – Στιγμιότυπο Video ANT1

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 γονείς καταγγέλλουν την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιου τους από συμμαθητές του στο σχολείο και κινούνται εναντίον της διεύθυνσης του σχολείου κατηγορώντας την για απόκρυψη του γεγονότος.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η μητέρα του παιδιού, εν ώρα μαθήματος και ενώ έλειπε ο καθηγητής ένας εξωσχολικός και ένας συμμαθητής του 12χρονου τον κακοποίησαν σεξουαλικά σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου.

Όπως αναφέρει η μητέρα, ο εξωσχολικός τράβηξε από το χέρι τον 12χρονο στριμώχνοντάς τον στο μπάνιο όπως εξομολογήθηκε τελικά το παιδί στους γονείς του, όπου και τον κακοποίησαν σεξουαλικά για περίπου 15 λεπτά.

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως εκτός από την αποτρόπαια πράξη της κακοποίησης, σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο δράστες βιντεοσκόπησαν την πράξη τους και επιδείκνυαν το βίντεο σε άλλους μαθητές. Σύμφωνα με τον πατέρα του 12χρονου, μερικοί μαθητές ομολόγησαν πως έχουν δει το βίντεο.

Ο 12χρονος μετά από τα πειράγματα που δεχόταν την επόμενη μέρα διαμοιρασμού του βίντεο ανάμεσα στους μαθητές, το παιδί έβαλε τα κλάματα και ανέφερε όσα συνέβησαν σε έναν εκπαιδευτικό. Το παιδί όμως έτρεμε, φοβόταν και έκανε εμετούς με αποτέλεσμα οι γονείς να μάθουν πως κάτι συνέβαινε από τις φήμες που έφτασαν στα αυτιά του μεγαλύτερου γιου τους ο οποίος επίσης πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου του ίδιου σχολείου. Τότε ο 12χρονος αποκάλυψε στους γονείς του τι ακριβώς του είχε συμβεί. Μάλιστα όπως είπε στους γονείς του, είχε μιλήσει ακόμα και στον ίδιο τον διευθυντή του γυμνασίου για αυτό που συνέβη.

Οι γονείς απομάκρυναν αμέσως τα δύο τους παιδιά από το σχολείο και κατήγγειλαν το γεγονός στη ΓΑΔΑ και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Δείτε όσα αποκάλυψαν οι γονείς του 12χρονου στον ANT1: 

https://www.youtube.com/watch?v=lAPkrvNLQ0I

*Με πληροφορίες από ANT1

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα