Κατάθεση καίει τον Λιγνάδη: «Αν μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε.

Parallaxi
κατάθεση-καίει-τον-λιγνάδη-αν-μιλήσε-723371
Parallaxi

λιγναδης

Μία μάρτυρας- «κλειδί» φέρεται να άνοιξε τον δρόμο για την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Η γυναίκα  γνώριζε πολλά πρόσωπα και καταστάσεις και επιβεβαίωσε τις ήδη υπάρχουσες μηνύσεις, ανοίγοντας τον δρόμο στη δικαστική οδό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, πρόκειται για τη γυναίκα που γνώριζε όσο λίγοι το σκοτεινό του πρόσωπο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα γνώρισε τον σκηνοθέτη το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και ήρθαν πολύ κοντά.

Μάλιστα, για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι γινόταν αντέδρασε.

Στην κατάθεσή της, η εν λόγω γυναίκα φαίνεται να υποστήριξε πως «το 2016 του είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’».

Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την υπόθεση Λιγνάδη

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

Οι πρώτες ώρες στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Δ. Λιγνάδης κρατείται, μόνος του, στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και ο μοναδικός που τον επισκέφτηκε ήταν ο δικηγόρος του, γύρω στις 19:15 της Κυριακής. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους είχαν μια συζήτηση περίπου 30 λεπτών, ενώ ο ίδιος έκανε κάποιες κλήσεις από το κινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικούς, ο σκηνοθέτης-ηθοποιός φαινόταν ήρεμος, ενώ δεν είχε κάποια ιδιαίτερη απαίτηση. Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου με εντολή του εισαγγελέα θα κρατηθεί στην Ασφάλεια Αττικής μέχρι την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, οπότε και θα οδηγηθεί στον ανακριτή για απολογία, σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ/ ALPHA

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα