Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα: Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό; Οι τελευταίες εκτιμήσεις

Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Parallaxi
καθαρά-δευτέρα-με-τι-καιρό-θα-πετάξουμ-174188
Parallaxi

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει και φυσικά το ερώτημα που κυριαρχεί είναι ένα.

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό και θα φάμε λαγάνα;

Όπως φαίνεται οι απόψεις των μετεωρολόγων διίστανται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό του καιρού.

Για άστατο καιρό την Καθαρά Δευτέρα κάνει λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο μετεωρολόγος προέβλεψε ότι μέχρι την Παρασκευή ο καιρός θα είναι «ανοιξιάτικος» και θα χαλάσει στη συνέχεια (από την ερχόμενη Κυριακή κυρίως και μετά) με αρκετές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και χιόνια στα ορεινά της χώρας.

Αιχμές Καλλιάνου

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Καλλιάνος εστιάζει στον καλό καιρό της εβδομάδας που διανύουμε και αποφεύγει να κάνει πρόβλεψη για μετά από επτά ημέρες, αφήνοντας αιχμές σε όσους βιάζονται.

Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για νέα κόντρα μετεωρολόγων μετά την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

«Φωτογραφία από τις 15 Φλεβάρη, την προηγούμενη Τετάρτη δηλαδή (μέσα στον κύκλο η ημερομηνία). Έγινε «μάχη» από εκατοντάδες σελίδες (μια εξ ‘αυτών σας παρουσιάζεται) για να μας αποδείξουν ότι μετά το καλό Σαββατοκύριακο, αυτή την εβδομάδα δηλαδή, θα κατέβει αιφνίδια ο βόρειος πόλος στην Ελλάδα και θα φέρει χιόνια και ψύχος (!!).

Όπως βλέπετε, αν κοιτάξετε έξω από το παράθυρο σας ή αν κινηθείτε στους δρόμους, έχουμε καλό καιρό και 20°C (!!). Και καλός θα είναι ο καιρός όλη την εβδομάδα.

Η ενημέρωση «φλυτζανιού του καφέ», «χειρομαντείας» και «ταρω» συνεχίζει ακάθεκτη να κιτρινίζει το πανελλήνιο και βρίσκεται στα καλύτερα της.

Σήμερα, βγήκαν πάλι δεκάδες σελίδες και αναφέρουν με λεπτομέρεια τον καιρό για την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή για 7 μέρες μετά!

Είναι να κλαις και να γελάς μαζί για το πως κατάντησαν οι σελίδες την επιστήμη της Μετεωρολογίας. Λυπάμαι!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος του MEGA.

Για διατήρηση των θερμοκρασιών σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, κάνει λόγο ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού κέντρου της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Πηγή: in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα