Επικαιρότητα

Καυτατζόγλειο: Ανεξέλεγκτες στροφές του φωτεινού πίνακα του γηπέδου λόγω αέρα – Βίντεο

Η ανάρτηση της διοίκησης του σταδίου

Parallaxi
καυτατζόγλειο-ανεξέλεγκτες-στροφές-989660
Parallaxi

Ανεξέλεγκτες στροφές λόγω του ισχυρού αέρα έκανε ένας φωτεινός πίνακας στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαρτίου, προκαλώντας την κινητοποίηση συνεργείων του Δήμου και της Πυροσβεστικής.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ο φωτεινός πίνακας του σταδίου βρίσκεται στο… έλεος των ανέμων, πραγματοποιώντας ανεξέλεγκτες στροφές.

Στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική για τις εργασίες σταθεροποίησης του πίνακα, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη πτώση του.

“Αμέσως επιλήφθηκε του θέματος η διοίκηση του Καυτανζογλείου, η οποία ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ το προσωπικό απέκλεισε τον χώρο κάτω και πέριξ από τον πίνακα,ώστε να εξακολουθήσει κανονικά η υπόλοιπη λειτουργία του σταδίου. Να σημειώσουμε ότι τις ημέρες αυτές διενεργούνται οι εξετάσεις για την εισαγωγή υποψηφίων στις στρατιωτικές σχολές. Από το συμβάν δεν κινδύνευσε κανείς ενώ το θέμα επιλύθηκε άμεσα.” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση στη σελίδα του Καυτανζογλείου

Παρακάτω, ολόκληρη η ανάρτηση

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα