Ελλάδα

Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα»

''Όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής.''

Parallaxi
κιμούλης-δεν-είναι-η-ώρα-να-μιλήσω-θα-493229
Parallaxi

Oι καταγγελίες για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση διαφόρων ηθοποιών από τον Γιώργο Κιμούλη είναι στην πρώτη θέση της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες. Ο ηθοποίος ανέφερε πως «δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα».

Συγκεκριμένα η εκπομπή Happy Day με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Φιλίνη, η οποία περιέγραψε το δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει πως επιθυμία της εκπομπής είναι να φιλοξενούνται και οι δύο απόψεις, του καταγγελλόμενου και του καταγγέλλοντα.

Και στη συνέχεια έφερε ως παράδειγμα τον Γιώργο Κιμούλη, υπογραμμίζοντας: «Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει.

Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως “δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα