Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: 130.000 ευρώ σε λογαριασμό της πρεσβυτέρας

Εντοπίστηκαν τα πρώτα στοιχεία μετά το άνοιγμα των λογαριασμών.

Parallaxi
κιβωτός-του-κόσμου-130-000-ευρώ-σε-λογαριασμ-937717
Parallaxi

130.000 ευρώ βρέθηκε σε λογαριασμό της πρεσβυτέρας με βάση τα στοιχεία από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των εξεταζόμενων για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Όπως μετέδωσε το Mega, σε έναν εκ των λογαριασμών της συζύγου του πατέρα Αντώνιο βρέθηκε το παραπάνω ποσό.

Δεν αποκλείεται το ποσό να αυξηθεί κι άλλο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές πως υπάρχει κάποιος λογαριασμός στο όνομα του ιερωμένου, αλλά όλοι είναι στο όνομα της πρεσβυτέρας. Ενδέχεται επίσης εκείνος να είναι συνδικαιούχος.

Να τονιστεί πως η πρεσβυτέρα έχει και το 50% του μετοχικού κεφαλαίου της Κιβωτού, ενώ το άλλο 50% ανήκει στη μητέρα του πατέρα Αντώνιου.

Νέες καταγγελίες από μητέρες 

Στο μεταξύ, γονείς το τελευταίο διάστημα ισχυρίζονται ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ή να δουν τα παιδιά τους.

Όπως μεταδίδει το gegonota.news, μητέρα κατήγγειλε πως εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει καταφέρει ούτε σε φωτογραφία να δει τα παιδιά της, ηλικίας 11 και 13,5 ετών, τα οποία από τα Ιωάννινα μεταφέρθηκαν στον Βόλο.

Το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν τα παιδιά ήταν εντελώς ακατάλληλο και με εισαγγελική παραγγελία μεταφέρθηκαν στην «Κιβωτό» για να επιβιώσουν.

Όπως τόνισε η μητέρα, η κ. Κατερίνα:

«Έγιναν λάθη, τεράστια λάθη, αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να τα βλέπω ή να τα ακούω. Τα παιδιά μου βρίσκονται στον Βόλο και είναι το μόνο που ξέρω. Κάθε μέρα τηλεφωνώ στην δομή του Βόλου για να μιλήσω με τα παιδιά, μου λένε πως θα με καλέσουν πίσω και κανείς δεν επικοινωνεί μαζί μου. Έχω να ακούσω χρόνια τη φωνή τους».

«Με αποκόψανε από τα παιδιά», λέει ακόμη.

Από τη μεριά της, η 40χρονη σήμερα Αφροδίτη, το παιδί της οποίας μεγάλωσε στην Κιβωτό του Κολωνού και έχει μεταφερθεί στον Βόλο, καταγγέλλει όπως και η Κατερίνα, πως δεν της επιτρέπουν να επισκεφθεί την δομή για να συναντήσει το παιδί της, που γι’ αυτό η μητέρα του είναι ένα άγνωστο πρόσωπο.

«Ακούω για το κλουβί στο Διμήνι που βάζανε τιμωρία τα παιδιά και τρέμω μήπως είναι το δικό μου, αλλά δεν με αφήνουν να πάω, όπως δεν με άφηναν να του μιλάω στο τηλέφωνο».

Άλλες καταγγελίες για την Κιβωτό στο παρακάτω βίντεο του Open:

Πηγές: Mega/ iefimerida/ gegonotanews
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα