Ελλάδα

Κλειστά σχολεία και αντιολισθητικές αλυσίδες

Ανακοινώσεις για περιοχές και δήμους της Μακεδονίας.

Parallaxi
κλειστά-σχολεία-και-αντιολισθητικές-292758
Parallaxi
Εικόνα αρχείου

Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που πλήττει από νωρίς το πρωί την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών.

Από την άλλη μεριά, η πιο πρόσφατη ενημέρωση της Αστυνομίας για τα σημεία που απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε περιοχές της Μακεδονίας έχει ως εξής:

ΠΕΛΛΑ Επ. Ο. Κερασιάς – Χ/Κ Βόρας, από 16ο χλμ. Επ. Ο. Άρνισσας – Χ/ Κ Βόρας, από το 10ο χλμ.

ΗΜΑΘΙΑ Επ. Ο. Νάουσας – Σελίου, από το 13ο έως 17ο χλμ (Σέλι). Επ. Ο. Βέροιας – Σελίου, Δ/νση Κωστοχωρίου, από χ/θ 19,300 έως χ/θ 26,00 (Χ/Κ Σελίου). Δημοτική οδός Νάουσας – Τρία Πέντε (3-5) Πηγάδια από το 12ο έως το 17ο χλμ (Χ/Κ). Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκη – Βέροιας -Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από χ/θ 94,000 έως όρια Ν.  Κοζάνης, χ/θ 98,300.

ΣΕΡΡΕΣ Επ. Ο Σερρών – Άνω Βροντούς, από το 15ο έως το 30,5ο χλμ. Επ. Ο. Σερρών – Λαϊλιά (Χ/Κ). από το 15ο έως το 26,8ο χλμ.

ΦΛΩΡΙΝΑ Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου) (επ’ αόριστον). Ε.Ο Φλώρινας – Καστοριάς, από 15ο έως 22ο χλμ. (μέσω Βίγλας) (επ’ αόριστον).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, από 22ο έως 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

Διαβάστε επίσης αναλυτικά την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που προβλέπει χιονοπτώσεις και στη Θεσσαλονίκη.

*Με πληροφορίες ΑΠΕ

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα