Κλειστή η εθνική οδός στην Κινέτα-Κλειστά τα σχολεία στην Αττική

Απίστευτες εικόνες παντού

Parallaxi
κλειστή-η-εθνική-οδός-στην-κινέτα-κλει-517959
Parallaxi

Τα προβλήματα συνεχίζονται έντονα στην Κινέτα όπου όλη τη διάρκεια της νύχτας η Πολιτική Προστασία έδινε μάχη για απεγκλωβισμούς ανθρώπων από τα ορμητικά ποτάμια που έπνιξαν τα πάντα και έκλεισαν την Ολυμπία Οδό.

 

Ο δρόμος παραμένει κλειστή και στα δυο ρεύματα και αυτή την ώρα ενώ φερτά υλικά υπάρχουν μέσα στο οδόστρωμα εξαιτίας της περσινής φωτιάς που απογύμνωσε το τοπίο. Κλειστή και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου.

Τα σχολεία παραμένουν κλειστά μέχρι τις δέκα και θα επανεξεταστεί η κατάσταση για τη συνέχεια. Αποκαταστάθηκε πριν λίγο η κυκλοφορία στη Χαμοστέρνας όπου είχε κλείσει η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, ενώ υποχώρησε το οδόστρωμα στην γέφυρα της Χαμοστέρνας η οποία έχει κλείσει.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για το Μαρμάρι και τις Κυκλάδες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους τα 8 μποφόρ.

Στην Κατερίνη μεγάλες ζημιές από το νερό που εισχώρησε στα σπίτια. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Πιερία σήμερα.

Παράκληση από την Πολιτική Προστασία για μη μετακίνηση στην Αττική και όπου αλλού χτυπά η κακοκαιρία Γηρυόνης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα