Ελλάδα

Κοινή απάντηση δίνουν η Δούκα, η Χρυσικού και ο Ψαρράς στην αγωγή Κιμούλη

Ο γνωστός ηθοποιός διεκδικεί αποζημίωση 730.000 ευρώ για συκοφάντηση

Parallaxi
κοινή-απάντηση-δίνουν-η-δούκα-η-χρυσικ-860951
Parallaxi

Mε κοινή ανάρτηση η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσίκου και ο Νίκος Ψαρράς, απάντησαν στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο Γιώργος Κιμούλης διεκδικώντας αποζημίωση 730.000 ευρώ.

Οι τρεις ηθοποιοί τοποθετήθηκαν δημόσια σε όσα ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης στην αγωγή του σχετικά με την τριπλή καταγγελία που είχε δεχτεί περί κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον ίδιο στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας.

Οι τρεις ηθοποιοί μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι πρόκειται για μια απέλπιδα προσπάθεια να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του, αλλά και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των τριών ηθοποιών έχει ως εξής:

Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμηση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στις αγωγές του Κιμούλη

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έδωσε τη δική του απάντηση στις αγωγές που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης και κατά του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», τοποθετήθηκε για τις αγωγές που έγιναν και κατά της Ζέτας Δούκα και των υπολοίπων ηθοποιών του ΣΕΗ.

«Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε νομικούς συμβούλους. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου την αγωγή. Αν θέλει κάποιος να στραφεί εναντίον του Πειθαρχικού Συμβουλίου, που είναι νόμιμο, θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει στα δικαστήρια. Δεν έχει τύχει να στραφεί ξανά ηθοποιός κατά του ΣΕΗ» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή:Reader

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα