Ελλάδα

Κολωνός: "Θέλω να μπει στη φυλακή" – Η κατάθεση της 12χρονης

Όσα είπε στην κατάθερση - Εξετάζονται τα πέντε αδέλφια της για ενδεχόμενο κακοποίησης

Parallaxi
κολωνός-θέλω-να-μπει-στη-φυλακή-η-κ-905753
Parallaxi

Σοκ προκαλούν όσα φέρεται να έχει αποκαλύψει η 12χρονη από τον Κολωνό στην κατάθεσή της στην αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Mega, η 12χρονη στην κατάθεσή της φέρεται να αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο 53χρονος την έστελνε στα ραντεβού.

Ο κατηγορούμενος, αφού «ψάρευε» υποψήφιους πελάτες μέσω μηνυμάτων, έπαιρνε τη 12χρονη μαζί του και αφού της έλεγε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του πελάτη, την έστελνε σε αυτούς.

«Μου έλεγε τις πινακίδες, για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα», φέρεται να έχει καταθέσει η 12χρονη στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το νεαρό κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να μπει στη φυλακή ο 53χρονος, ενώ αποκάλυψε πως μαζί του υπήρχε ένας ακόμη άνδρας, με τον οποίο είχε πάει σε ραντεβού «τέσσερις φορές».

Να σημειωθεί ότι στα όσα αποκαλύπτονται, η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει εκ νέου για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής, ωστόσο από το σοκ δεν ήταν σε θέση να μιλήσει ξανά.

Εξετάζονται τα πέντε αδέλφια της 12χρονης για το ενδεχόμενο κακοποίησης

Η οικογένεια έχει συνολικά 8 παιδία τα δυο μόνο είναι ενήλικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 12χρονο κορίτσι και τα πέντε αδέλφια της βρίσκονται στο «Παίδων Νοσοκομείο» κι εξετάζονται σε ειδικό χώρο.

Τα παιδιά έχουν όλη την φροντίδα των γιατρών και τους παρέχετε ψυχολογική υποστήριξη, καθώς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Αρχικά έγιναν όλες οι απαραίτητές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υποστεί και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ίχνη κακοποίησης.

Από εκεί και πέρα εάν ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις από τις Αρχές, σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί η συνδρομή ενός ιατροδικαστή.

Τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται με την γιαγιά τους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα