Κολωνός – Δικηγόρος κατηγορούμενων: «Δεν υπήρχε κύκλωμα κι οργανωμένη δράση»

Ο ίδιος, μιλώντας στις κάμερες, εξήγησε πως «υποχρεώθηκα να αναλάβω καθώς δεν τους ήθελε κανείς, μιας και ήξερα την υπόθεση»

Parallaxi
κολωνός-δικηγόρος-κατηγορούμενων-899481
Parallaxi

Δεν υπάρχει κύκλωμα και οργανωμένη δράση στην υπόθεση του Κολωνού, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο διορισθείς από την ανακρίτρια δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων, Βασίλης Χρονόπουλος.

Ο ίδιος, μιλώντας στις κάμερες, εξήγησε πως «υποχρεώθηκα να αναλάβω τους κατηγορουμένους καθώς δεν τους ήθελε κανείς, μιας και ήξερα την υπόθεση».

Ο 53χρονος παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη. Ως προς τις λοιπές κατηγορίες, αρνούνται, τηρώντας το δικαίωμά τους για τη σιωπή μέχρι τη συμπλήρωση της δικογραφίας.

«Από το έως τώρα υλικό της δικογραφίας προκύπτει πως αυτό που έχει βγει προς τα έξω σε σχέση με αυτό που έχει πραγματικά γίνει, απέχει πάρα πολύ» τόνισε ο ίδιος.

«Από τα στοιχεία της δικογραφίας, υπάρχουν στοιχεία κι αντιφάσεις που υποδεικνύουν σοβαρότατες ενδείξεις εμπλοκής κι άλλων προσώπων» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν περισσότεροι εμπλεκόμενοι από τους ήδη κατηγορούμενος, ο κ. Χρονόπουλος σημείωσε πως «με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας είναι αρκετοί αυτοί που εμπλέκονται. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που διαφαίνεται μέχρι τώρα είναι πως δεν υπάρχει κύκλωμα, πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις πολλές, απ’ό,τι δείχνει, όμως δεν υπάρχει κάποιο κύκλωμα ή οργανωμένη δράση όπως έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής», τονίζοντας πως διατηρεί τις επιφυλάξεις τους με βάση τα όσα έχει στη διάθεσή του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα