Επικαιρότητα

Κόντρα για την απώλεια της γαλάζιας σημαίας στην παραλία Ποταμού Επανομής

«Καρφιά» από την αντιπολίτευση και απάντηση Τσαμασλή.

Parallaxi
κόντρα-για-την-απώλεια-της-γαλάζιας-ση-765626
Parallaxi

Σε καταγγελία που έγινε για την προστατευμένη περιοχή οφείλεται η απώλεια της γαλάζιας σημαίας από την παραλία Ποταμός της Επανομής, σύμφωνα με τον δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γ. Τσαμασλή.

Την Πέμπτη, η παράταξη της αντιπολίτευσης «Θερμαϊκός Νέα Πορεία», με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Μαυρομάτη, άσκησε δριμεία κριτική για το θέμα.

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Γ. Τσαμασλής ανέφερε:

Είτε είσαι στην διοίκηση είτε στην αντιπολίτευση ένας πρέπει να είναι ο σκοπός σου ..η ανάπτυξη και η πρόοδος του τόπου!

Όταν υπερισχύει ο φανατισμός και η ανούσια πολιτική αντιπαράθεση το αποτέλεσμα για τον τόπο είναι άσχημο!

Με λύπη είδα χθες διάφορα δημοσιεύματα με αφορμή ένα δελτίο τύπου του κ.Μαυρομάτη για τις γαλάζιες σημαίες στην περιοχή μας που δημιούργησε αναστάτωση ως προς την καθαρότητα των νερών κάτι που δεν ισχύει διότι τα κριτήρια και ο λόγος της αναστολής της σημαίας ήταν μια καταγγελία για την προστατευομενη περιοχή!

Η θάλασσα στην Επανομή είναι πεντακάθαρη και το αποδεικνύουν οι επισκέπτες που συνεχώς αυξάνονται και απολαμβάνουν την ομορφιά της περιοχής… τέτοιες πράξεις με στεναχωρούν σαν δημότη αλλά και σαν Δήμαρχο.

Κρίμα και για το δελτίο τύπου και για το ειρωνικό ύφος της γραφής και το κακό τελικά που πέτυχε δεν ήταν να πλήξει την διοίκηση αλλά να αναστατώσει κατοίκους και επισκέπτες και να δείξει το κακό πρόσωπο της πολιτικής …μιας πολιτικής των απαρχαιωμένων αντιλήψεων και των ξεπερασμένων νοοτροπιών.

Εμείς προχωράμε με θετική διάθεση και αγάπη!

Τι ανέφερε η παράταξη «Θερμαϊκός Νέα Πορεία»:

«Η μία ‘επιτυχία’ διαδέχεται την άλλη για τη νυν διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού η οποία με αργά και σταθερά βήματα οδηγεί στην απαξίωση των ακτών μας, χάνοντας τη μία γαλάζια σημαία μετά την άλλη! Θυμίζουμε: Στις 31 Αυγούστου του 2019 παραδώσαμε, ως απερχόμενη διοίκηση, 6 βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες ακτές (Αγία Τριάδα, Μηχανιώνα, Ν. Επιβάτες, Περαία Κοχύλι, Περαία Μνήμη, Ποταμός). Έναν χρόνο μετά χάθηκε η σημαία της Περαίας – Πλατεία Μνήμης και φέτος κατάφεραν, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να χάσουν και τη γαλάζια σημαία από τον Ποταμό! Εάν αυτό δεν αποτελεί ‘μνημείο ανικανότητας’ και αδιαφορίας για ένα τόσο ζωτικής φύσεως θέμα για τον δήμο μας, διότι αφορά τον τουρισμό μας, τότε τι είναι; Χρειάζεται, αλήθεια, μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει κανείς κάτι τέτοιο… Κρίμα για τον κόσμο του τόπου μας, κρίμα για τους επαγγελματίες της περιοχής μας, κρίμα και για τη δική μας προσπάθεια, όλα τα τελευταία χρόνια, βλέποντας όσα πετύχαμε με κόπους και θυσίες να καταστρέφονται εν μία νυκτί. Κύριοι συνεχίστε έτσι, γερά… Έχετε άλλες 4 σημαίες να κατεβάσετε…».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα