Αθλητισμός

Κόρινθος: Ποδοσφαιρική ομάδα καταγγέλλει οπαδό για πυροβολισμούς με καραμπίνα

Απειλούσε και έβριζε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, σύμφωνα με την καταγγελία.

Parallaxi
κόρινθος-ποδοσφαιρική-ομάδα-καταγγέ-749867
Parallaxi

Ο ΠΑΣ Κόρινθος προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία για ένα περιστατικό στο γήπεδο των Αθικίων, στην αναμέτρηση με τον τοπικό Τενέατη, για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν ότι ένας οπαδός των γηπεδούχων πυροβόλησε με καραμπίνα τρεις φορές, βρίζοντας και απειλώντας τους παίκτες και τους φιλάθλους, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ προχώρησε και σε άλλες καταγγελίες για την .

“Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικίων με τα αρχικά Σ.Ι του Παναγιώτη πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε. Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικίων. Στο 27 λεπτό ( β ημίχρονο) έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος ” ξεχάστηκε” στο φύλλο αγώνα να αναγράφει.

Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε «διαφορετικοί» “.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα