Top

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και τον ΟΑΣΘ – Εντοπίστηκαν θετικοί εργαζόμενοι

Αίτημα προς τον ΕΟΔΥ για τη διενέργεια τεστ και σε άλλους εργαζόμενους

Ραφαήλ Γκαϊδατζής
ο-κορονοϊός-χτύπησε-και-τον-οασθ-εν-588445
Ραφαήλ Γκαϊδατζής
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΙΚΟΝΑ: ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ

Τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη παραμένουν στο «κόκκινο» με την κορονοϊό να «χτυπάει» και τον ΟΑΣΘ, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες τουλάχιστον 30 εργαζόμενοι έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα θετικοί.

Από την πρώτη στιγμή τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα που είχαν προβλεφθεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση και γι’ αυτό το λόγο τέθηκαν σε καραντίνα περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ που ήρθαν σε επαφή με συναδέλφους τους που διαγνώστηκαν θετικοί.

Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση του Οργανισμού έχει ζητήσει από τον ΕΟΔΥ να αποστείλει κλιμάκιο που θα διενεργήσει και άλλα τεστ στους εργαζομένους, ενώ μέχρι στιγμής οι μοριακοί έλεγχοι που έχουν πραγματοποιηθεί είναι περίπου 600 και αναμένονται τα αποτελέσματά τους.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν κύκλοι του ΟΑΣΘ στην Parallaxi, τα κρούσματα αυτά δεν πρόκειται να επηρεάσουν σε καμία περίπτωση τις υπηρεσίες που παρέχει ο Οργανισμός, με τα δρομολόγια να συνεχίζονται κανονικά, αφού ο αριθμός των οδηγών που έχει νοσήσει είναι μικρός, σε σύγκριση με το διαθέσιμο προσωπικό στο συγκεκριμένο πόστο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα