Ελλάδα

Κορυδαλλός: Βρέθηκε DNA των δύο θυμάτων στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στο Νέο Κόσμο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό

Parallaxi
κορυδαλλός-βρέθηκε-dna-των-δύο-θυμάτων-σ-1014146
Parallaxi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό, καθώς βρέθηκε DNA των δύο θυμάτων στο όχημα με τα όπλα που είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Νέου Κόσμου την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η ανάλυση γενετικού υλικού και άλλων ατόμων που έχει βρεθεί μέσα στο όχημα.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από την περιοχή της Νίκαιας και για την απώλεια του η ιδιοκτήτρια αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική της εταιρεία.

Μέσα στο όχημα εντοπίστηκαν δύο Καλάσνικοφ και δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια, φυσίγγια και χειροβομβίδα, γεγονός που κινητοποίησε από την πρώτη στιγμή τις αστυνομικές Αρχές.

Η βαλλιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα δύο Καλάσνικοφ έδειξε ότι δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια. Ωστόσο, αυτή την ώρα αντίστοιχη έρευνα και για τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο.

Την πρώτη του δήλωση μετά την αποκάλυψη ότι το θωρακισμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 38χρονος και ο 31χρονος που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό ανήκει στον όμιλο του ΣΚΑΪ, έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου

«Με αφορμή το γεγονός ότι όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας του Ομίλου μου βρέθηκε στην κατοχή του θύματος δολοφονικής επίθεσης, επιχειρείται από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων, μέσω ελεγχόμενων Μέσων Ενημέρωσης και trolls του διαδικτύου, η άμεση σύνδεση του προσώπου μου με σκοτεινά κυκλώματα της νύχτας.

Για το πώς βρέθηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες χωρίς την εμπλοκή μου και ενώ έλειπα στο εξωτερικό, στα χέρια του δολοφονηθέντος, με τον οποίο ουδεμία σχέση είχα, δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές οι απαραίτητες ρητές διευκρινίσεις. Το όχημα αυτό, κατασκευής του 2010, είχε ουσιαστικά παροπλιστεί και δεν το χρησιμοποιούσα καθώς είχε αντικατασταθεί από νεότερα αυτοκίνητα.

Η ιστορία του καθενός μας στην Ελλάδα είναι γνωστή και ο στόχος των κέντρων γίνεται εύκολα αντιληπτός.

Η διαδρομή μου, μέσα από το πληγωμένο από γκανγκστερικές μεθόδους ελληνικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνει ότι πάντα επιλέγω τον δρόμο της καθαρότητας και της νομιμότητας.

Άλλοι είναι αυτοί που καθοδηγούν ανθρώπους της νύχτας και εμπλέκονται με ξυλοδαρμούς, απειλές και χρηματισμούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι του παρασκηνίου που ενορχηστρώνουν τα σε βάρος μου συκοφαντικά δημοσιεύματα, για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό, που τους φοβίζει, γιατί ενισχύεται και επιστρέφει στη θέση που ιστορικά του αξίζει και ας του έκλεψαν φέτος το Πρωτάθλημα.

Δεν πρέπει οι φίλαθλοί μας να παρασυρθούν από αυτούς που ως στόχο έχουν την αποδυνάμωσή μας.

Από εδώ και πέρα τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Όλα στο φως…».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα