Ελλάδα

Κως: Τι καταγγέλλει η μητέρα της 27χρονης που έχει εξαφανιστεί

«Η κόρη μου απήχθη»

Parallaxi
κως-τι-καταγγέλλει-η-μητέρα-της-27χρονη-942904
Parallaxi

Τη δική της αγωνία εκφράζει η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια-Πατρίτσια, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα στη Κω. Μάλιστα, όπως η ίδια χαρακτηριστικά λέει μιλώντας στο πολωνικό μέσο tuwroclaw, δεν μπορεί να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά πιστεύει πως το παιδί της απήχθη.

Η Αναστάζια έφτασε στην Ελλάδα πριν ένα μήνα για να εργαστεί για σεζόν στην Κω. Τελευταία φορά εθεάθη εκεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Είχε τακτική τηλεφωνική επαφή με συγγενείς της στην Πολωνία, ενώ το απόγευμα της Κυριακής ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε με την μητέρα της.

Συνελήφθη 32χρονος κατηγορούμενος

Yπενθυμίζεται ότι ένας 32χρονος συνελήφθη στην Κω, ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης. Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», από τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων και τη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 32χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Κω στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί της Κω, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των Αρχών.

Η εξαφάνιση της 27χρονης με καταγωγή από την Πολωνία, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ και οι έρευνες για τον εντοπισμό της είναι σε πλήρη εξέλιξη με την συνδρομή της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων που την αναζητούν ακόμα και με την χρήση drone.

Εντωμεταξύ τη Δευτέρα η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές υπόπτων για την υπόθεση, οι οποίοι κατέθεσαν. Όπως φαίνεται όμως, οι αστυνομικοί εστίασαν την έρευνα στο συγκεκριμένο άτομο, που συνελήφθη καθώς φέρεται ως βασικός ύποπτος.

Έρευνες στο σπίτι του

Έχουν ήδη γίνει έρευνες από την αστυνομία παρουσία στο σπίτι του 32χρονου του και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε και εργαζόταν η 27χρονη. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, έγινε εξερεύνηση του χώρου, λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Ο 32χρονος κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα προσαχθεί ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω όταν περαιωθεί η προανάκριση.

Σημειώνεται, ότι το τελευταίο στίγμα της Αναστάζια-Πατρίτσια εντοπίζεται λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 28χρονος σύντροφος της αγνοούμενης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική», κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα ίχνη της χάθηκαν στις 12 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (12/06) περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του, η οποία του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του. Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της, ώστε εκείνος να μεταβεί στο σημείο και να την παραλάβει. Όταν όμως ο 28χρονος έφτασε στην περιοχή που του είχε υποδείξει, δεν βρήκε την 27χρονη. Όπως κατήγγειλε, σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του στο κινητό της τηλέφωνο, αυτό ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 εντόπισε, μέσω εφαρμογής, το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα. Το κινητό της ήταν ήδη κλειστό. Η 27χρονη δεν εμφανίσθηκε στην εργασία της, όπως όφειλε, το πρωί της 13ης Ιουνίου 2023. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αναστάζια εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω.

Το missing Alert

Για την κοπέλα εκδόθηκε missing alert, το οποίο αναφέρει πως:

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα