Ελλάδα

Η Κωτσόβολος υποκλίνεται στους ήρωες της πρώτης γραμμής του «Σωτηρία»

Όσα προσέφερε η εταιρεία στο νοσοκομείο για τις ανάγκες της τρέχουσας περιόδου.

Parallaxi
η-κωτσόβολος-υποκλίνεται-στους-ήρωες-579291
Parallaxi

Αυτή τη φορά, η Κωτσόβολος έφτασε στην καρδιά της πρώτης γραμμής, στηρίζοντας τη νέα Κλινική Λοιμώξεων Β΄, που συστάθηκε στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία», για τις ανάγκες της τρέχουσας περιόδου. Η εταιρεία προσέφερε εξοπλισμό για την αποτελεσματική λειτουργία της νέοϊδρυθείσας μονάδας, αλλά και για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού της. 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε πλήρη εξοπλισμό γραφείου με σταθερούς υπολογιστές, hardware και software, εκτυπωτές, tablets, καθώς επίσης και ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για τη στήριξη των υποδομών και του προσωπικού της Κλινικής Λοιμώξεων COVID19 της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία.

Η ομάδα της Κωτσόβολος υποκλίνεται στο τεράστιο έργο αυτών των ανθρώπων και με μία απλή κίνηση προσφοράς μοιράστηκε την ίδια συγκίνηση μ’ αυτούς, σαν μία οικογένεια.  

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc) 

Στην Κωτσόβολος επενδύουν στο δίκτυο των 95 καταστημάτων, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουν να παρέχουν διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects. Στόχος να αναδεικνύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων για δημιουργία. Σχεδιάζουν το αύριο και, εδώ και 69 χρόνια, φέρνουν πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή πρόκληση, να κάνουν τη διαφορά, ώστε όλοι να είναι μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με πάνω από 42.000 υπαλλήλους σε εννέα χώρες. Βοηθά Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής. Είναι Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουν τους πελάτες να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται με το brand Κωτσόβολος. Το Dixons Travel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα