Ελλάδα

Κραουνάκης κατά Πρωτοψάλτη: Με πείραξε που είδα αυτό το «τέρας»

Σημείωσε ότι δεν ερωτήθηκε για το αν θέλει να παιχτεί το έργο του με τέτοιο τρόπο

Parallaxi
κραουνάκης-κατά-πρωτοψάλτη-με-πείραξ-586365
Parallaxi

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε – μεταξύ άλλων – την κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει πάνω σε μία καρότσα φορτηγού την περίοδο του πρώτου lockdown, για το εξώδικο που έστειλε αλλά και για την οριστική ρήξη στις σχέσεις τους.

«Επιτρέπεται σε μία χώρα που γέννησε το θέατρο να μην έχει καλέσει 100 σκηνοθέτες, εικαστικούς, φωνές, να φτιάξουν βίντεο να σαρώνουν, να προωθούν τη χώρα. Μια απλή σκέψη. Αλλά ο ρόλος των Υπουργών δεν είναι αυτός… Μόλις πιάνουν την καρέκλα οι πολιτικοί φαρδαίνει ο κ@λος τα ξεχνάνε όλα» είπε ο Κραουνάκης.

«Δεν επιτέθηκα ποτέ στην αγαπημένη μου φίλη, αλλά Σάββατο του Θωμά επάνω στο κάρο του Δήμου η αγαπημένη μου φίλη να χοροπηδά μπροστά από την κυβέρνηση που σιχαίνομαι χωρίς να έχω ερωτηθεί εάν θέλω να παιχτεί το έργο μου με τέτοιο τρόπο… Αν με είχε ρωτήσει, δεν θα έλεγα “όχι”. Εφόσον δεν θα είχα πει “όχι”, δεν θα μπορούσα και μετά να αντιδράσω με αυτήν τη συνθήκη, που δεν ήταν τόσο δική της απόφαση. Με πείραξε ότι το είδα εγώ κι όλος ο κόσμος αυτό το “τέρας”, με ένα τραγούδι που έχει υποστηριχτεί συναισθηματικά από τέσσερις γενιές Ελλήνων» είπε ο κ. Κραουνάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα