Ελλάδα

Ξεκούκης: Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν».

Parallaxi
ξεκούκης-μπορεί-κάποιες-να-πήγαν-οικε-876441
Parallaxi

Στο Πρωινό μίλησε ο Πέτρος Ξεκούκης για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και για το αν θα συνεργαζόταν μαζί του. Τι ανέφερε για την παράσταση Νικοτιτανικός που «κατέβηκε» και την συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη

«Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει. Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα, Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά; Θα πρέπει να μπούμε και στη δική του τη θέση, μπορεί να έχει κατανοήσει» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Ξεκούκης.

«Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν».

Όσον αφορά στον Παύλο Χαϊκάλη και την παράσταση που κατέβηκε, ο Πέτρος Ξεκούκης επεσήμανε ότι «πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ξεχνά και δε συγχωρεί. Πάντως, δεν περίμενα ούτε εγώ να κατέβει γιατί άκουγα για κάτι χιλιάδες εισιτήρια» και κατέληξε: «Τι θα πει ο Χαϊκάλης με την αστρολογία; Με την αστρολογία θα κάνει παιδί μία γυναίκα; Πώς; Με ανεμογκάστρι; Θα τρελαθούμε τώρα».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα