Ελλάδα

Λ. Νίκης: Εικόνες από την πρώτη μέρα της ασφαλτόστρωσης

Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή λεωφόρο

Parallaxi
λ-νίκης-εικόνες-από-την-πρώτη-μέρα-της-833437
Parallaxi
εικόνα SOOC

Σκηνές κυκλοφοριακού αμόκ έζησαν όσοι οδηγοί είχαν την ατυχία το πρωί να επιλέξουν να διασχίσουν την πόλη από την παραλιακή, όπου από το πρωί ξεκίνησαν οι τριήμερες εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Μποτιλιάρισμα και συνωστισμός με εκατοντάδες αυτοκίνητα να έχουν εγκλωβιστεί λίγο πριν από την Βενιζέλου, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης, από το ύψος της οδού Βενιζέλου έως την Παύλου Μελά, ήταν κλειστό. Το αποτέλεσμα ήταν, όλο σχεδόν το κέντρο της πόλης να μπλοκαριστεί από αυτοκίνητα, ιδίως στην περιοχή γύρω από τις οδούς Βασιλέως Ηρακλείου και Μητροπόλεως. Ελεύθερη ήταν η πρόσβαση στον παραλιακό ποδηλατοδρόμο αλλά, ελάχιστοι ήταν οι ποδηλάτες που αξιοποίησαν την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στην παραλιακή.

Όπως ανακοινώθηκε από την τροχαία Θεσσαλονίκης «η ασφαλτόστρωση θα συνεχιστεί και αύριο η κυκλοφορία θα διακοπεί στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών»

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα